• hanidir yolu gözlenen albüm. hiçbir şarkıyı geçmeyip baştan sona dinlemek istenen nadir albümlerden. iyi ki bu toprakların insanıyım da bu şarkıların dilinden anlıyorum, tadına varıyorum, kıymetini biliyorum dedirten cinsten. ancak küçük bir eksik var: defne'yle deniz'in aşkına eşlik eden o ıslıklı melodiyi de arıyor insanın kulağı. olsun, başımızı gökyüzüne kaldırıp, bir ıslık tutturup, o melodiyi de kendimiz ekleriz. ve albüme emeği geçen herkese buradan selam ederiz.
  • en bastaki sarkilari diziden daha cok sahne animsatan basarili album. su siralar istiklal caddesindeki her dukkandan sesi yukseliyor...
  • uzun zamandır beklediğim, kabul olmuş bir dua.
    arada huzur veren enstrümantaller olsa da genel olarak içte bir yerlere dokunan, insanı nedensiz yere yumuşak bir hüzün yumağına saran bir esinti; arada uyuyup uyandığım, yine dinlemeye devam ettiğim bir dargeçit, bir gece ve bir rüzgar..
    çok güzel, hmm belki de fazla güzel..
  • son günlerde dinlediğim tek albüm.bütün şarkılarını tek tek çok seviyorum muhteşem bir şey.
    zahit bizi tan'eyleme sözsüz bile yeri geldiğinde ağlatabiliyor.kimi şarkı gülümsetirken kimi şarkı çok uzaklara götürebiliyor insanı.ve neden bilmiyorum fırtına en sevdiğim galiba.
    keşke defneyle denizin ıslığı da olsaymış dedirten ama yine de harika albüm.
  • bir bardak çayla sabahın köründe, ya da bir şişe şarapla zamanı kaybedercesine dinlenmesi gereken, harika albüm... tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
  • dizinin tek bir bölümünden bile haberim yok, hiç izlemedim. ama iddia ediyorum, türkiye'de (belki dünyada) böyle bir soundtrack yoktur. 2007'den beri dinlerim, sözlü olan şarkıları ezberimdedir ve her baştan sonra dinlediğimde de bu görüşümün haklılığını doğrulamış hissederim kendimi.
    gerçekten, dizi güzel miydi acaba?
  • yıllar geçmiş ama biz bu dizinin müziklerini hiç unutmamışız. kimse bilmez, hatırla sevgili ve dalgakıran! unutmak yok bu şarkıları. buyrun hatırla sevgili müziklerine güzel bir bakış hatırla sevgiliden karışık kasete koymayan var mı?
  • aklıma düştüğü an karşı koyamayıp baştan sona dinlediğim, her biri ayrı ayrı dokunan şarkılara sahip albüm. yemek yaparken gaza gelip (bkz: gündoğdu marşı) söylediğim bile oluyor.

    en kötüsü de türkiye'yi özlüyorum her dinlediğimde. oysa biliyorum; o türkiye bu türkiye değil. uzaktan sevmekle yetinmek gerek.

    giden sürgün, kalan kaçak...
  • nereden geldi bilmem gece gece, aklıma düştü dinlemeye başladım yine.

    yıl olmuş 2016 ben hala bir dizinin şarkısını içimde duyuyor, hatırlayıp mırıldanıyorum. başarılı işler unutulmuyor işte.

    bugün içimdeki radyodan sizlere armağan ettiğim: *
  • aradan 10 yıl geçmesine rağmen, sabah sabah aklıma düşen ve yine aynı keyifle baştan sona dinlediğim albüm. dizisini de çok severdim ama sanırım diziyi o kadar güzel kılan aynı zamanda bu müziklerdi. gelmiş geçmiş en iyi soundtrack albümlerinden biri kanımca.
hesabın var mı? giriş yap