• sabahları aynı saatte işe giden insaların yaşadıkları durumdur; köşeyi dönersiniz rahat giyimli, her hava koşulunda elinde şemsiye sallayan genç adamla karşılaşırsınız, 2 dakika sonra karşı kaldırımdan elinde karton torba taşıyan kadın geçer, bunlardan 5-6 tane vardır, karşılaşılan yer değişirse durum kötüdür, işe geç kaldınız demektir.

    aslında durum genel olarak da kötüdür...
  • (bkz: evlilik) *
  • - ulan yine mi sen ?!
    - ...
    - kimsin bilader sen ?
    - ...
    - temiz bi çocuğa benziyosun ama hmm
    - ... *spşşşyüzüyıkafilan**
    - hmm
    -...
    - sakalları keseyim bir ara evet

    uyandıktan bir süre sonra beyne kan gidiyor tabi.

    (bkz: ayna)
  • hayatinizi saat gibi yasadiginizin gostergesidir. karsilastiginiz karsi cins ise ilk basta ilginizi cekmekte acaba bunlar kaderin bir cilvesimi demekte fakat her sabah olmasindan oturu bayginlik ve asabiyet yaratmaktadir. yapmayiniz etmeyiniz, yolunuzu degistiriniz hayatiniza farklilik katiniz.
  • 8 sene kadar devam edince, karşılaştığınız kişinin günden güne büyümesini gördükçe, hayatın kısalığı hakkında her sabah biraz daha çok düşünmeye başlamanıza sebep olan ve her gün "tamam ulan yarın günaydın diycem" diye söz verdiren, ertesi sabah "bırak dağınık kalsın" diye vaz geçiren hadise.

    hele ki bazen ikinizin de eteklerini çekiştiren birer çocukla, yine böyle yan yana geçerken, birbirlerine sataşan çocuklarınızın tanıştığı bir sahne hayal ediyorsanız, bu da içinizdeki arabesk kahramanı dürter ve işte diş macunu reklamı bile seyrederken çocukluğunu özleyip ağlayan tiplerden biri oluverirsiniz.

    (bkz: allah kurtarsın)
  • - günaydın kocacım..
    + höööö...yine mi sen?!
    - boyun bosun devrilsin rıfkı!
  • sadece işe giden insanları karşılaşması olarak tanımı sınırlandırmak yanlış olur. ben mesela her sabah işe giderken mahallenin delisiyle karşılaşıyorum. o evine dönüyo oluyo..
  • her sabah servise kosmak icin gectigim karsiyaka sahilinde,
    ilk olarak evimizin sokaginin kösesinde (bkz: selcuk yasar villasi) gördügüm yüzü boyali kiz (bkz: böyle bir makyaj olamaz),
    ardindan, bulundugu pozisyona göre gec kalip kalmadigimi cikarabildigim, köpegini gezdiren komsumuz
    ve eger ki zamaninda yetisebilmissem durakta gördügüm is arkadasim.. bazen mide bulandiran tekerrür silsilesidirler bunlar..
    (bkz: her sabah ayni kisilerle karsilasmak)
  • geçmiş zaman olur ki;
    bir apartman dairesi, kat7 , saat 07:45, asansör gelir.
    kat6
    kat5(hsktr, hsktr, yavaşlama)
    kat4(asansör durur, eski sevgili biner)
    - gnydn (en kısık ve en samimiyetsiz halde)
    - gny (ondan daha kısık bir cevap)
    kat3,9
    kat3,8
    kat3,7
    kat3,6
    .
    .
    .
    (ömür biter şu 4 kat bitmez)
    .
    .

    kat z

    koşarcasına uzaklaşmaya çalışırken uzaklaşılamaz, kapı beraber açılır, aynı yolda yurunur, oooff

    yukarıdakinin, bir farklı versiyonu da eski sevgilinin ailesi ile yaşanır, onlar gunaydına cevap vermezler, hırlarlar sadece.
  • var böyle bir durum gerçekten. işe geç kalıp kalınmadığını bu kişilerden tespit etmek çok kolay oluyor. bu tespiti, her sabah karşılaşılan bir kimsenin sigarasını nereye kadar içmiş olduğunu kontrol ile de yapabilirsiniz. bu şekilde karşılaşılan insanlarla selamlaşmak, ahbap olmak da gerekir, her sabah gördüğümüzde selam verelim mutlu olalım diye..
hesabın var mı? giriş yap