• yaklaşık 2 aydır, haftada en az 1 defa arayıp yavşak bir ses tonuyla; "akct ile mi görüşüyorum, efendim sizleri hitit ayaş termal otele konaklamaya davet edirom bla bla bla" diye uzatıp giderler.
    her defasında; "arkadaşım daha önce aradılar ve ilgilenmediğimi söyledim. artık aramayın" diyorum ama tüm ısrarlarıma rağmen istikrarlı bir şekilde arıyorlar. hatta öyleki, geçenlerde 5 gün aramadılar, çok meraklandım acaba başlarına bir iş mi geldi diye. derken hemen arayıp anlatmaya başladılar yine. bende iyi adam lafının üstüne aramış buyurun dedim.
    vel hasıl tanımam etmem, kalitesini, ne iş yaptığını bile bilmem ama artık adını duyduğumda bile resmen tiksinti geliyor. kusmamak için kendimi zor tutuyorum.
  • sikayetvar.com sitesinde hakkında yazılanlar okunmadan bir herhangi eylemde bulunulmaması gereken termal tesis.
  • yukarıdaki arkadaşın üşenmeyip bu kadar reklam yaptığına göre uzak durulması gereken yer.
  • yıllardır aynı numarayı çekmekten bıkmamış otel. haftasonu bedava kalacan da şöyle süperiz böyle iyiyiz derler de derler. 549'lu numaradan ararlar, numaramı nerden aldınız dersin söylemezler. uzak durun.
  • bir kere merakımdan toplantılarına katıldım yemek bedava, yol bedava, konaklama bedava diye.yemek tavuklu pilavdı.sonra sahneye çıkan kel bir abimiz güzelcene tesisi anlatıyor.sonrasında iş satışa dönüyor.öyle güzel anlatıyor ki? kimse almamasına rağmen kendi adamları ben ben ben diye atılır ortaya.sonra bunu gören masum köylümüz yatırım yapacağını sanıp oltaya geliyor.bir artısı yok efendim.kanmayın, inanmayın.güzel güzel pazarlama teknikleridir bunlar.
  • hiçbir şekilde dediklerine inanılmaması gereken termal otel. dün arkadaşımı aradılar size ücretsiz otel konaklamaya davet ediyorum dediler, sizi evden alıp eve kadar götürürüz yalanı. açık büfe kahvaltı olacak yalanı. neler neler dediler.

    bugünde bir başka arkadaşımın oraya gittiğini öğrendim bana dedikleri; devre mülk satmak için elinden geleni yapmışlar. bir müdür gidiyor bir müdür geliyormuş. şurası havuz çok iyi gibisinden tanıtım filmi göstermişler. tabii bizim arkadaş inanmamış ben bir şey satın almaya gelmedim hamamdan yararlanmaya geldim demiş ama hamama girememişler. her bilginiz ben de sizi gereken yerlere şikayet edeceğiz demişler ama burada bir yazar 2012 de yazmış o zamandan beri insanları hala kandırmaya devam ettiklerine göre bir şey olmuyor.

    inanmayın çevrenizdekileri uyarın benden demesi.
  • yıl 2017 ve aramaya devam ediyorlar. neymiş telefon numaramız reklama açık gözüküyomuşmuş da devlet destekli kurumlarmışmış da vs. tesisle, hizmetle ilgili en ufak bi malumatım yok ama telefonda resmen dolandırıcı imajı veriyorlar. gerisini siz düşünün.

    sikayetvar.com
  • telefonda çıldırtma garantisi veren yer.asla dogru duzgun bir bilgi alamazsınız.uzak durmakta fayda var.
  • ayaştaki otellerin hepsi mi böyledir anlayamadığım durum. hepsinden aynı şikayetler. turizm bakanlığı el atması lazım.
hesabın var mı? giriş yap