• zamanında türkiye'den finlandiya'ya gitmiş bazı zat-ı muhteremlerin kurduğu bir takımdır. ismi için bjk'den esinlenilmiştir.

    (bkz: paok)

    yıllar sonra düzelti: yukarıdaki bilgi 1994-1995 yılında beşiktaş - hjk helsinki eşleşmesinde türk basınında çıkan haberlere istinaden verilmiştir. ancak 2010-2011 sezonunda iki takımın tekrar eşleşmesi sonrasında buna dair hiçbir haberin yayımlanmaması ve internette de bunu teyit edecek bir bilginin bulunmaması nedeniyle şunu söylemek gerekiyor: "yalanmış lan!.."
  • 2009 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan kulüp.maçlarını 10.770 kapasiteli finnair stadında oynarlar.
  • bjk ile çok uyumlu. helsinki jimnastik kulübü.
  • kapalı kutu (türk spor basını geleneği...) plzen'den daha kolay bir rakip olması muhtemel.
  • her zaman kendisine bir sempati beslediğim takımdı bu fin ekibi. bunun nedeni hjk - bjk bağlantısından olsa gerek. karizmamızla karakartalımız makul bir skor ile bunları eler de yoluna devam eder.

    herşey bi yana biz askerde bu maçları nasıl izleyeceğiz la.
  • 1994 yılında 2-0 yendiğimiz maçta arabamızdan müzik tesisatı ve amcamın cebinden üç aylığı çalınmıştı. 19 ağustos'ta dikkatli olun. cepçi bunlar :(
  • şampiyonlar ligi önelemesinde partizan'a deplasmanda 3-0, kendi evinde 2-1 yenilerek elenmiş takım. geçeriz bunları ama ciddiye alarak.
  • 16 haftayı geride bırakan fin liginde 11 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile birinci sıradadır. +21 de averajları var.
  • pes2010'da "dipteki bir takımı al zirveye çıkar" uygulaması çerçevesinde şu sıralarda çalıştırdığım takım. 2010 uefa evropa liginde beşiktaşa çıkan takım aynı zamanda.

    oyuna başladığım 2009-2010 sezonundan beri takımda olan oyuncular sağ açık sorsa - ki bu adamı 2015'de evropa'da yılın futbolcusu yaptım, süper hızlı bir kanat oyuncusu - stoper sauso, forvet parikka (nedense oyun boyunca bana hep bobo'yu hatırlatırdı) ve genç yetenek westö bana göre bu takımın en iyileri. schuster efendi isterse takımın sahaya nasıl yayıldığını, oyuncuların özelliklerini falan anlatabilirim.

    öte yandan 2015 ağustosunda liverpool fc ile bir hazırlık maçı yaptım adamlar sahaya pepe reina - agger - gerard pique - carragher - mascherano - lucas - steven gerard - ryan babel - marek hamsik - lionel messi - fernando torres onbiriyle çıktılar. oeh artık sayın pes yapımcıları, bunlar ağustos 2010 itibarıyla takımı tezgaha çıkardı satacak adam arıyor, o kadroyu 2015'de nasıl bir araya getirecekler?
hesabın var mı? giriş yap