• yine rekorlara imza atmıştır kendisi.yerinden hiç kıpırdamadan,öne eğilmeden,sadece kolların çalıştığı bir dans videosu olmuştur.
    edit:evet 2 kere öne doğru eğilmiş.
  • madonna'nın "die another day" klibinin überleşmiş hali... şarkı boktan, kız boktan, klip onbinlere boktan, nereye gider anlamam ya da neyi severler. nasıl dans edilmezin muhteşem yorumu.
  • saniye kadar bir bölümünde içinde iki tane gözbebeği olan bir göz gösteren klibe sahip parça...

    rüyama girmedi ama yakındır ziyareti :/
  • dubstep kısımlarının acayip sırıttığı parça. dubstep koyacaksan o doksanlardan kalma üniversiteli genç kız stilini atacaksın, ikisi bir arada gitmiyor.

    vasat altı.
  • şarkı çıkalı neredeyse bir sene olacak ama hâlâ söylenmemiş; ayıp ayıp.

    bu şarkıyla hot 100'da zirveye çıkan britney, '90'lar, 2000'ler ve 2010'larda zirveyi görmüş ilk kadın sanatçı ve usher'dan sonra toplamda ikinci sanatçı oldu. arka arkaya üç on senede 1 numara çıkaran ise toplamda üçüncü kadın sanatçı oldu; madonna ve janet jackson'dan sonra. bunu başaran isimler arasında ise cinsiyetten bağımsız olarak toplamda yedinci isim. kendisi ve az önce saydığım isimlerin dışında bunu başaran bir tek michael jackson, stevie wonder bir de kıçımı yırtmama karşın bir türlü bulamadığım biri daha var, wikipedia'nın yalancısıyım (ulan zâten bu billboard benimle dalga geçiyor ha. şunu şunu başarmış şu kadar sanatçı var diye yazıyor; biri dışında hepsini buluyorum ama mümkünü yok o birini hayatta bulamıyorum. delirecem!!!).

    moves like jagger'ın geçtiğimiz haftalarda 1 numara olmasıyla birlikte bu listeye christina aguilera da eklenmiş oldu.
  • femme fatale tour versiyonu, albümdeki versiyonundan daha güzel. hem vokal hem de altyapı olarak. femme fatale tour versiyonunu dinledikten sonra albüm versiyonunu demo sanılacak gibi.
  • glee'nin 4. sezonda sahnelediği şarkı:

    http://www.youtube.com/watch?v=zpjryoamldq
  • çıktığı anı ve ilk dinlediğim o anı hiç unutmuyorum. direkt olarak kafamda şu cümle belirmişti ; ''britney spears'ın bugüne kadar ki en yetersiz firt single'ı''. belkide ilk defa dubstep ve ağır tempolu bir şarkı ile çıkmayı planladıkları için böyle düşündüm ancak şu an görüyorum ki çok çok sağlam bir parçadır. özellikle köprü kısmında ki dubstepler insanın ruhunu kırbaçlıyor da kırbaçlıyor. ki videosunun sürekli britney'in geçmişine bir göndermede bulunması, gelinliğine boya sıçraması, medyanın gereksiz baskısı, kendi içinde verdiği savaşları o kadar profesyonel bir şekilde yansıtmışlardır ki video olarak ilk 5'ine şüphesiz girmektedir.
  • britney spears'ın son iyi klibi. reyizenin eskilerini yad ediyordum da buna denk geldim cidden çok profesyonel iş, tüm kariyerini bir klipte özetlemiş. klip versiyonundaki breakbeat bölümü ve oradan son verse'e geçişi daha enfes bence.
hesabın var mı? giriş yap