• amazon.de'den honor cashback i ile 170 euro'ya aldığım , bir haftalık kullanım tecrübeme göre fiyat performans oranı gayet yüksek olan honor akıllı telefon modelidir.
  • 2 ağustos itibariyle a101'de 1.199 tl gibi bir fiyata satılacak telefon modeli.
    honor markasını ilk kez duysam da tasarım olarak hoşuma gitti. ayrıca bu fiyata bu özellikte telefon olması da şaşırtıcı.
    tabii ki ben yine almayacağım. alanların iyi yorumları sonrasında pişman olacağım.
  • antutu skoru 75000 bile degil bir de 32 gb. sekli semali iyi fakat. antutu skorunda 3 sene oncesinin telefonlari bile daha iyi
  • bugün edindiğim ve ilk izlenim olarak oldukça beğendiğim, başarılı bir f/p ürünü.

    kamera performansı beklentimin oldukça üzerinde, uygun bütçeli telefon arayan ve kamerayı da önemseyen kişilerin değerlendirmeleri faydalı olabilir.
  • bir adet mavi renkli olanından kullanmaktayım. öncelikle fiyat aralığındaki hemen hemen tüm markaların modellerinden malzeme kalitesi anlamında önde diyebilirim. parmak izi okuyucusu iphone se'ye göre daha hızlı ve stabil geldi. şarj ömrü şimdilik iyi sayılır sabah ful şarjla alıp gün içi whatsapp, sms, haber akşam gezinti, online radyo derken gece yarısına kadar rahat yetiyor. ekran süresi alamadım. hafif bir ısınma hissi arada oluyor ama rahatsız etmiyor. bunu da yaz ayında elimin terlemesiyle bir tutuyorum. yazılım görselleri ve stabilitesi oldukça güzel. kamerası beklentilerin ötesinde. fiyat rakipleri arasında öne çıkan bu cihazı düşünenlere tavsiye ederim.
  • bugun a101 de 1299 tl ye satılan telefon.

    şurada honor 9 lite incelemesi mevcut almayın diyor yerine alınacak alternatif sunuyor.
  • az daha bekleyip redmi note 7 falan alın. huaweiden lite alınmaz
  • kullanan veya bilen biri yazabilir mi almayı düşünüyorum da bu hafta
  • 17-24 ekim 2019 tarihleri arasında a101’de bin 199 liraya satılan bir telefon modeli. yüzeysel olarak özellikleri şu şekildedir:
    - 5,65 inç full hd+ ekran
    - fullview 18:9 geniş ekran
    - 3 gb ram, 32 gb dahili hafıza
    - 13 mp + 2 mp çift hem ön hem de arka kamera
    - 0,2 saniyede parmak izi okuma özelliği
    - android 8.0 oreo
    - 8 çekirdekli kirin 659 işlemci
    - yüz tanıma, 3 bin mah batarya
    - hota/ota güncellemesiyle aktif olacak gpu turbo ile yüksek oyun performansı
  • 6 aydır kullandığım huawei'in çocuğu olan telefon. iphone bozulunca aldım. bence android eskisi kadar kötü değil. eskisi dediğim 2012deki kadar kötü değil. telefon android 9 kullanıyor. arayüzü akıcı. 40 tane uygulama yüklü telefonda. rami 3 yerine 4 gb olsaydı daha rahat ederdim çünkü bir kaç uygulama açtıktan sonra uygulama geçişlerinde tekrar yüklüyor. iphoneda böyle durumla karşılaşmadım. kamera olarak fiyatı kadar. gündüz çekimleri idare eder,bokeh başarılı.artık bunun olduğu fiyatlara daha güçlü işlemcisi olan rami 4gb telefonlar alınabiliyor.
hesabın var mı? giriş yap