• işte bu! hakeem işe el atmış... zamanında kobe de ders aldı. şimdi sıra sende. hadi bakalım hayırlısı...
  • sanırım ömer ile howard ikilisini sahada görmeden sutör dört numara takası yapmayacak olan takım.peki kardeşim kadronda patrick beverley gibi dinamik, aaron brooks gibi toyota center'a aşina bir delici, isaiah canaan gibi gelecek vaad eden şütör guardların varken jeremy lin'deki ısrar neden? hele ki o kontratla!
  • dwight howard'a senelik 21 milyon dolar bayılacak olmalarına rağmen nba'de maaş sıralamasında 25. sırada olan takım. 2014 free agent piyasasından takıma bir süper yıldız daha katmaları oldukça olası görünüyor.
  • jalen rose'a göre kevin durant'in yeşil ışık yaktığı kulüp.

    http://rockets.clutchfans.net/…ant-houston-rockets/
  • sakatlanan marcus camby'yle yollarını ayırmaları sonrası en azından bu sene için ömer'i göndermelerinin önü tamamen kapandı bence.

    bu sene houston ne yapar? geçen senenin çok ama çok üstüne çıkacaklarını düşünmüyorum. tek iyi yan hala çok genç bir takım olmaları. camby'nin gidişi zaten kafadan gençleştirdi kadroyu.

    sezon başlamadan takımı öngörmek bence güç. zira preseason'da gerçeğe dair işaretler görmedim ben. geçen senenin üstüne alakasız eklenmiş bir dwight gördüm sadece.
    ha bir de beverly'nin ve parsons'ın gelişimini gördüm.
  • bu sabaha karşı utah jazz karşısında ilk yarıyı 16 sayı geride kapayıp ikinci yarıda efsane bir geri dönüşle maçı 11 sayı farkla kazanan takım.böylece nba 2013-2014 sezonuna 3'te 3 yaparak başlamıştır.
  • (bkz: #38205382)
  • elinde ömer aşık gibi savunma anlamında iyi fakat hücum anlamında vasat olan bir oyuncu var.neyse offseason zamanı geliyor ve nba'in en iyi 3 pivotundan biri olan adam boşta sen bu adamı takıma kazandırmak istemez misin?

    rockets planlama olsun oyuncuların kontratları olsun(harden-howard kontratlarına rağmen hala bir tane max kontrat vereceği salary cap boşluğu var.) doğru yolda. ömer aşık'ı şutör bir pf ile takas etmeleri halinde batı için clippersla yarışacak seviyeye gelecektir.ve ömer gittiği zaman tam anlamıyla bir şampiyonluk adayı olacaktır.
  • çok komik bir ismi var lan.

    resmen "eskişehir uçaks" der gibi. ilk kez baktim bu gozle. çok saçmaymiş.
  • ömer'in takas edilme olasılığı çok yüksek artık. hiç forum kurcalamadım, söylentiler nedir bilmiyorum ancak morey akıllı adamdır. şutör bir 4 ya da sağlam bir 3 numara isteyecektir karşılığında. 3 ne alaka aslanlar gibi chandler parsons varken diyeceksiniz, howard'ı en verimli kullanabilecekleri sistem, howard'ın içeride tek uzun olup, geriye kalan tüm oyuncuların şutör olması. malum, nba'de bu sene kısa 5'leri çok görmeye başladık. 3 numaralar oyun içinde gayet 4 oynayabiliyor. ben gm olsam, markieef morris, gordon hayward tarzı genç ve aşırı potansiyelli adamlara yönelirdim. ha ama howard da yaş olarak en optimum döneminde. yatırım yapılacak dönem mi bilemem.
hesabın var mı? giriş yap