• bill plympton tarafından 1995 yılında hazırlanmış, sevişmek üzerine bir animasyon.
    aynı tarzdaki bir diğer animasyon için (bkz: how to kiss)
  • 2010 yapımı sevgilisini bir türlü orgazm edemeyen bir erkeğin çözüm arayışlarının anlatıldığı eğlenceli ve geyik bir film olabilecekken içine zorla aşk-meşk-böcek sokulması ile vasat kalan seyirlik.

    filmde adamın nasıl kadını zirveye çıkartırım sorusunu cevaplayanlar arasında şarkıcılar, pornocular (jenna jameson!), lezbiyenler vb. tiplemeler bulunuyor.

    oyunculardan krysten ritter standart "o'nu* arıyorum" kadın modu ve eblek eblek bakması ile, josh meyers kafası karışmış ve kafası basmayan tiplemesi ile, eugene byrd yardımcı zenci erkek ve "erkekler herkesi zikmeli, tek eşlilik doğaya aykırı yo" modu ile akıllarda yer ediyor.
  • son derece tipik amerikan genclik filmi. insanin kafasinda herhangi bir soru isareti, gizem, mutluluk veya dusunce olusturmamasi bu tip filmlerin en onemli ozelliklerinden olup bu filmde de herhangi bir degisiklik yapmamislar. lisenin sona erip universitenin basladigi senelerde kalabalik halde seyredilebilecek bir film. sikilinca konusacak insan olmasi acisindan kalabalik onemli.

    --- spoiler ---

    genelde amerikan tasralilari genclerine bir miktar cinsellik ogretmek amacli yapilmis gizli tutucu ogelerle bezenmis bir film bu aslinda. herhangi bir sinifa koyulmasi gerekirse didaktik olmali diye dusunuyorum. konunun tamamen cinsellik uzerinden gitmesine ragmen gerek diyaloglarda gerekse goruntulerde bunlarin ustunun olabildigince kapatilmasi ve sonunda sacma sapan sekilde askin her zaman her zorluga galip gelmesinin ustune insan young people fucking seyrederek bu filmi zihninden tamamen atma istegiyle bogusuyor.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap