• graham phillips, efsanelerde geçen 10 emrin saklı olduğu kutsal ahit sandığının gerçekte ne olduğunu anlamak adına bir dizi araştırmalara başlıyor ve bunların peşine düşüyor. bu yolculukta karşılaştığı ve onu gerçeğe götüren bulguları gösteriyor. kurgusal bir kitap değildir, kendi deneyimini ve arayışını anlatmaktadır. kitabın sonunda da, genelinde de bir yargıya varmaktan çok, bu işi okura bırakmaktadır, bulguları birleştirip bilgisi ve araştırmasıyla ortaya koyuyor.
    kitabın güzel yanı yazarın kullandığı haritaları, tarihsel sıralamayı da beraber sunuyor olmasıdır.

    kitabın arka kapak yazısı şöyledir:

    <efsaneye göre kutsal ahit sandığı, 10 emir'in saklandığı, tanrı ile iletişimin sağlandığı, altın bir "kara göğüslüğü"ydü; hem de eski israillilere karşı kullanılan korkunç bir silahtı. onu kullanmak için başrahip, on iki dinsel kıymetli taş içeren bir zırhı giyi "yanan taşları" çağırmak zorundaydı. bu emanetler m.ö. 597 yılına kadar büyük kudüs tapınağı'nda tutuldu ancak babillilerin istilasından sonra kayboldular.
    graham phillips, güney ürdün'deki petra yıkıntılarında, bu güne kadar keşfedilmemiş 13.yüzyıl tapınakçılarının bulduğu sandık, yanan taşlar ve kalıntılar olduğunu ortaya çıkardı. 100 yıl geçtikten sonra, fransa kralı philip'in eziyetinden kaçtıkları zaman, bu hazineleri ingiltere'ye götürdüler. yazar, tapınakçılar tarafından kilise resimlerine bırakılan şifreli mesajları izledi ve vitray bir pencereyi ve yanan taşların üçünü keşfetti. oxford üniversitesi bilim adamları, doğaüstü güçlere sahip olan, havada uçuşan ateşten bir küreye benzer garip etkiler yaratan bu inanılmaz taşları incelemeye aldı.
    kutsal kitap, sandığın orduları yok edecek ve şehir duvarlarını yıkacak güce sahip olduğunu söyler.>
  • graham phillips'in yazdığı, nokta yayınlarından çıkan; yazarın bireysel araştırma ve deneyimine dayanan kitabın alt başlığı: kutsal ahit sandığı ve hz.süleyman'ın hazinesinin keşfi'dir
  • (bkz: hz. süleyman)
  • (bkz: letmein)
hesabın var mı? giriş yap