• yalnız hissetmenin nirvanasıdır.
  • ibrahim tatlıses filmlerinde aydemir akbaş olmaktır.
  • acun ile hülya'nın yanında sergen olmaktır.
  • kemanci olmaktir.
  • ne kötü bi durumdur. iki arada bi derede kalmanın pratiğe dökülmüş halidir.
    çok samimi olduğum iki arkadaşım vardı. bunlar iki hoşbeş sonrası açıldılar birbirlerine, güzel bi ilişkiye başladılar. neyse efenim ben bunlarla takılmaya alışmışım, alışmışım alışmışım da ölmüyorum ben de hadi beraber gezelim tozalım diye, ama bunlar sıçmaya gitse sen de gel colourblind modundalar. gel zaman git zaman dedim siz sevgilisiniz benim yanımda rahat edemezsiniz ben gelmeyeyim arada. uuuu sen bunu nasıl dersin sen bizle olmak istemiyo musun yok biz seni sıkıyo muyuz yok bizden sıkıldın mı ... baktım olacak gibi değil bahanelerle gitmemeye başladım. çünkü iki kişi karşımda yiyişirken kahve içmek,tatlı yemek falan zor oluyodu açıkçası. neyse ben güzel güzel bahanelerimi sıralıyodum hergün, görüşmedik bayağıdır. dozunu kaçırmışım sanırım o gün bugündür görüşmüyoruz. *
  • bir zaman sonra kendinizi çocukları gibi hissedeceğiniz durum.
  • beraber yürümek durumunda kalındığında lanet okunacak hale getiren durumdur. tek başınıza , kah önlerinde, kah arkalarında gezinirsiniz. malum kaldırımlar genelde üç kişiyi yan yana almaz. bir de sohbet ediyorlarsa zaten anlamazsınız üstüne, yanlarındaki çocuğu kolaçan eder gibi arada bir dönüp neredesin şekerim ha ha ha nidaları duyarsınız ki vay halinize.
  • berbat ötesidir , lanet olasıca bir durumdur. özellikle ilişkileri yeni başlamışsa daha vahimdir. karşınızda öpüşüp koklaşırlar siz ne yapacağınızı şaşırırsınız. suç tamamen bu çifttedir eğer sizi buluşmaya zorladıysalar tabi. yoksa sizin ne işiniz var çiftin yanında. neyse eğer onlar sizi ısrarla davet edip çağırmışsa ve siz de mecburen gitmişseniz vay halinize. sanki her dakika dip dibe olan o çift sizin yanınızda daha çok aşka gelir. lan dallamalar biraz düzgün davransanız yanınızda bir başkası varken olmuyor mu ? öpüşecektin madem beni niye çağırdın ? dangalak seni.
hesabın var mı? giriş yap