• isin aslini biliyorsaniz gulmekten altiniza edeceginiz, bilmiyorsaniz bu ne lan hic komik degil diyeceginiz klip..

    bilmeyenler icin soyle aciklayalim, jimmy kimmel isimli komik olmasa da kendine bi sekilde ekranlarda yer bulmus kabiliyetsiz yillardir her programinin bitisinde konuklarimiz arasinda matt damon'da var fakat ne yazik ki kendisi icin vaktimiz kalmadi der ve oyle kapatir programi.. sonra gunlerden bir gun programa gercekten matt damon'i cagirir ve adam gelip oturdugu anda kusura bakmayin matt damon'a vaktimiz kalmadi der ve programi kapatir, matt damon'da kafayi siyirir, bagirir cagirir vs (aslinda hadise tamamen bi kurgudur tabi ama olayin tarihcesi gercektir.. red carpet'ta bile adami roportaja cagirip senin icin vaktimiz kalmadi kusura bakmayin falan dediler yani o derece)

    sarah silverman ise komik olmayan irkci esprilerin kralicesidir ve gecmiste bir sure jimmy kimmel'la beraber olmustur.. eh programa cikipta "i'm fucking matt damon" sarkisini soylemesi ve klibinde matt damon'in oynayip kiliktan kiliga girmesi komik otesidir.. matt damon bir nevi intikamini almistir..

    simdi isin aslini ogrendiginize gore gidip izleyiniz, gulunuz, egleniniz.. en azindan matt damon gibi bi aktoru boyle maymunluk yapabildigi icin kutlayiniz falan..
  • matt damon gibi kariyerinin zirvesinde aktörün "she's fucking matt damon" diye dolanıp şebeklikler yaptığını görmek açısından çok güzel olmuş kayıt.

    edit: yahu her açıdan süper olmuş kayıt. izleyip izleyip gülmek gerek...
  • adeta kyle's mom is bitch gibi insanın ağzına takılan ve bir de erkeksiniz ve metroda, otobüste insanların bakışları altında kendi kendinize söylemeye başladığınızı farkettiğiniz an, insanı bitiren şarkı. ayrıca klibin mtv'ye atıfta bulunduğu, kapı çalmalı sahne pek başarılı.
  • öncelikle bir ilk olması dolayısıyla yaratıcılık payesini i'm fucking ben affleck'ten ise bu şarkıya veririm. aynı konsepti daha fazla ünlüyle söyleyince elbette daha büyük bir prodüksiyon olmuş ama sonuçta cevap diye verilen şey yeni bir şey olsa daha güzel olurdu.

    tabi bunların derdinin bize düşmüş olması başka bir yazının konusu.
  • matt damon mu ben affleck mi sorusunun cevabini matt yonunde verenler icin bir numaradan inmeyecek guzide eser.
  • orijinaldir. arttiriyorum, candir. on the towel by the door kismindan itibaren damon'in yapmaya basladigi olayi canlandirmaya yonelik el hareketleri, bence bu klibin en buyuk numarasidir. o kismi basa alip bi kac kere izledim, adam gercekten olayi yasiyor.

    i m fucking ben affleck versiyonuysa cok buyuk bi yaziklik. su an diazla pitt'i yanima alip calamadigim bi gitarla mal gibi saga sola sallansam ne kadar ilginc olucaksa, o kadar ilginc olmus. bu versiyonun tek numarasi da, hollywood starlarinin abuk rollerde oynamaktan imtina etmediklerine isaret olmasidir. george clooney'nin southpark'ta 4.hindiyi oynayip sadece glu-glu demesinden hallice bi hareket, helal olsun. peki komik mi? katiyetle degil.
  • sarah silverman'ın müthiş mizah yeteneğiyle matt damon'un alçakgönüllüğünü(ya da kendini begenmişli mi denir bilemedim şimdi) birleştiren hoş bir çalışma olmuş. i'm fucking ben affleck'in ve bunun türkiye'de yapılsa neler olacağını hayal ediyorum da misal a isimli b ile aşk yaşayan bir ünlü b'nin programına çıksa "ben c'ye veriyorum" diye bir şarkı söylese b hızını alamayıp bir sonraki hafta "ben d'yi pompalıyorum" diyerek klibinde e'nin de oynadığı bir şarkıyla cevap verse. off şenliğe bak! sonra ülkemizde her zaman olan tutan şeyin taklidini yapmak şeklinde her tv'de herkes herkese "ben x'e değdiriyorum" "y bana sürttü" diye şarkılar söylese ne güzel olurdu lan!
  • acayip derecede dile dolanan bir şarkıdır o yüzden henüz dinlememiş olanları uyarmayı bir borç bilirim.

    --- iç ses ---
    on the bed, on the floor
    on a towel by the door,
    in the tub, in the car,
    up against the mini-bar

    --- iç ses ---

    ben affleck versiyonu içinse tek diyebileceğim şey " taklitler aslini yasatir"...
  • türkiye'de bir benzerinin daha yaşanamayacağı video. lakin bir düşünelim. asena, çıkmış ibo show'a elinde gitarla, özcan deniz'le seviştim diyerek şarkı söylüyor. hayal edebiliyoruz değil mi? canlı yayında konuşan kurşunlar, edilen küfürler. lakin ibrahim tatlıses, kutlarımdan daha fazla şey söyleyecektir asena'ya.
hesabın var mı? giriş yap