• kendisini severim ama seçim yatırımı olarak sürekli doğalgaz, su, ulaşım gibi belediyenin gelir kaynaklarından indirim yapmayı vaadettiği için korkarım seçildikten en fazla 2 yıl içinde istanbula +10 milyonluk önlenemez dev göç dalgasına sebep olacaktır. akpnin adayı da altta kalmamak için bol keseden indirimleri dağıtıyor. bu gidişle tarlayı satan soluğu istanbulda alır.
    edit: aktroll felan değilim 1000 tane oyum olsa 1 tanesini akp nin maus tutmayı bilmeyen adayına vermem. istanbulda sürekli yaşamıyorum ama o şehirde evim olduğu için fikir beyan etme hakkına sahibim sanırım.
  • indirimler yetmedi şimdide
    işsizlik destek paketi açıklamış beyimiz.
    pakette sofra destek, geçim destek, eğitim destek ve evlilik destek fonları olacakmış vay vay. belediye başkanı değil kendi başına hükümet mübarek.

    bunlar yerine ortadoğu çöplüğüne dönen istanbulu modern yaşanılabilir bir avrupa kenti yapma paketini sunmasını tercih ederdim.

    https://t24.com.tr/…rini-savunmaya-geliyorum,825455
  • il sınırları edirne-hakkariye kadar uzatılırsa, 80 milyon da olur. sakınca yok.

    bi de bu imamın oğlu chp'ye nası muhalefet yapılır paketi de getirse, süper olacak ama nerdeeee.
  • %10 indirimle iş bitiyor mu aq. istanbul'da yüzüne bakılmayacak eve ödediğin kirayı 10 yıl bankaya ödeyip anadoludan ev alıyorsun. ironi bile yapsan saçma olmuş.
  • ulan ne emmeye geliyonuz ne gömmeye. nerenin manyağısınız la siz.

    tanım: istihdam nereden gelirse gelsin başımızın üstüne dedirten vaatler.
hesabın var mı? giriş yap