• vardır böyle bir şey. profilini gizleyen kızlar ara ara gizliden açığa çevirirler. bir süre sonra geri gizliye çevirirler.
  • profil gizleme özelliğinin sadece kadınlara tanımlanmadığını, aynı şeyi erkeklerin de yapabildiğini blmeyen yazar beyanı.
  • dert edilecek şey değildir. açıyorsa sana bana açmıyordur ki birader, çok düşünme bunları. git bi çay demle, sigaranı yak.
  • sadece kızların değil erkeklerinde yaptığı durumdur.

    zannedersem profil açıkken hikaye atıp stolkçuyu bulmak için bir alternatif.
  • zengin bir erkek ağa düşünce tekrar gizli yapılır. yolma aktivitesi bittiğinde tekrar açılır.aç kapa, aç kapa artema.
  • başlığı açan arkadaşa katılıyorum.erkeklerde kadınlara göre çok fazla gözlemlemediğim olay.

    hatta bütün fotoğraflarını gizleyip tekrar açıyorlar.tekli olarak da gizleyip açtıkları fotoğraflar oluyor.akıl erdirmek mümkün değil efenim.

    edit:kadın yazarlardan açıklamalar geldi.dikkat çekmek için yapıyorlarmış.genelliklede hoşlanılan erkeğe karşı.
  • instagram artık günümüzde vitrin görevi görüyor. sevgilisi olanlar profilini gizli tutar ayrıldığı anda da açarlar ki hemen bi tane erkek bularak eskisini kıskandırabilsin hem de eski sevgilinin onu fake hesaptan stalkladığını düşünerek ne kadar mutlu bi hayat yaşamaya devam ettiğini gösterebilsin.
    bunlara ek olarak zamanında paylaşılmış ama arşive alınmış dekolteli fotolar yeniden gün yüzüne çıkar püfür püfür sergilenir. oltaya takılan "kalitesiz" erkeklerden ilgi beklenir.

    bunları yapmaktaki amaç zaten yeni sevgili bulmak değildir eski sevgiliyi "bak sen kimi kaçırdın" diye düşündürtme isteğidir. oysa bu hareketlerin arkasındaki psikolojiyi görebilen kaliteli erkek, bir kez daha ayrıldığı için şükreder. böylece erkeğin dönmesi imkansız hale gelir kız kendini daha da harap eder ve artık kendini değersiz hissetmeye başlayıp yanlış kararlar vermeye kadar gider...
  • hiç değinilmemiş ama bazen instagram kişisel hesap ve işletme hesabı ayarıyla ilgili oynamalarda hesabı kendi kendine kilidini açabiliyor. a hesabımın kilidi kalkmış söylediğin iyi oldu diyip tekrar düzeltenler gördü bu gözler.

    belki stalkladığınız kız/erkek de habersiz açılmış hesabını farkedip kapamıştır tekrar. dışarıdan açtı kapadı gibi görünebilir bu tabi.
  • arada sırada profilin gizliliğiniz kaldıran biri olarak söylüyorum ki; iki nedeni olan hede*:
    1. online eğitim, çekiliş şu bu vs. tarzı şeylerde; hikayede sizi takip etmeyenlerin, mentionları görünsün diye yapılır*.
    2. ilgisini çekmek istediği, fakat takip ya da takipçi listesinde olmayan bir karşı cinsin ilgisini çekmeye çalışmaları için yapılır.( bu zamana kadar işe yaradığını görmedim.*)
hesabın var mı? giriş yap