• inönü stadında konser verecek grup. buradan anlıyoruz ki yetkililer inönü stadının yıkımını bedavaya getirmek için girişimde bulunmuş. konsere gidecekler kask yada baret giymeyi ihmal etmeyin. o kadar tepinen adamla stadı yıkarız amk.
  • 2011 cardiff motorpoint te verdikleri konseri, kaldıgım yerden rahatlıkla dinlediğim grup.
  • allah-u ekber !!! geliyorlar !!! hem de stadyum konseri ile !!!

    resmi açıklama: http://www.ironmaiden.com/…maiden-england-tour.html
  • "ayrani" gitmis "meydani" kalmis gürültücü dedeler grubu. punkçilar bir yandan metalciler bir yandan o güzelim british rock'un içine ettiler. dinazorlar grubu black sabbath'i bunlara bin kere tercih ederim.
  • bu yazın güzel geçeceğine işaret eden gruptur. artık planlarımızı verecekleri konsere göre yapmaya başladık bile.
  • stadyum doluluk oranına göre kalitesinin belirlenmeye çalışıldığı grup. son turnesi olan the final frontier world tour'da 1 yıl içinde, 40 ülkede, toplamda 2 milyon seyirciye konser vermiştir ve eargasm yaşatmıştır. kendi tarihlerinde de tek bir konserde 350.000 ve 250.000 rakamlarını görmüşlerdir.
    bu da demektir ki, bir tek dallaslılar müzikten anlamıyor.
    bu vesileyle 250.000 kişiye eargasm yaşattığı şu konseri de paylaşmış olalım.
  • türkiye dışındaki neredeyse bütün avrupa büyük şehirlerine 2 senede bir defa gelen gruptur. ki türkiye'ye de en son 2 sene önce gelmişlerdir de neyse. hülasa, gittikleri 40 ülkenin içinde bir tek türkiye ilk konser olmasına, ve yetersizlikten 17.000 kişiye konser vermesine, rağmen 2 milyon seyirciye konser vermişlerdir. buradan çıkan sonuç hem dallaslılar müzikten anlamıyor, hem de diğer ülkelerdeki maiden fanlarının da kafası çalışmıyor ki hala gidiyorlar.
  • sözlük demogoglarının laf sokmaya çalıştığı grup. konser yeri hikayesi bitti şimdi demogoji uğruna "castin biibır da konser veriyor!!!" diyorlar. iron maiden 33. yılında hala daha 2 milyon kişiye konser veriyor. bu da demektir ki 33 yıldır müzik demek iron maiden demektir. ilk günkü alınan zevki hala alabiliyoruz demektir. bahsedilen veledi değil 30 sene, 10 sene sonra bir kişi bile hatırlamayacak. işte bu yüzden iron maiden'in kalitesi ortadadır. ha bir de 1980'lerden bu yana güzel albüm yapmıyor demiş demogogumuz, ciddiye almamak lazım. son turnelerinde kendileri 88 öncesi şarkıları çalmadan o kadar seyirci toplarken, final frontier dünya çapında müzik marketlerde zirve yaparken böyle demogolar ciddiye alınmaz.
    buradan çıkan sonuç, dallaslılar müzikten anlamıyor, dallaslılar korelasyon kurmayı bilmiyor, dallaslılar demogog.
  • istanbullll !!!! bekle temmuzu şimdi nasıl beklicez ıron maiden ıron maiden haftaya falan gelip temmuzda bi daha gelselerdi
  • akepe döneminde türkiye'ye ikinci kez gelen nwobhm grubu.

    hayır arkadaş troll olmanın, bedevi olmanın bile bir adabı var.

    araştırmacı troller istiyoruz.

    edit: götyelelibokkurt trollemişti, onun yanıtıydı bu. ibret olsun deyyü silmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap