• (bkz: tebrik ederim, boncuğu sen buldun)

    500 insana üzülmeyen tiplerin üzerine "ağladığı" canlıdır.
  • akp'lilerin yakıp üzerinden mağduriyet gelişticeği kedinin kaderidir.
    hatim de indirmeye başlarlar.
    lan siz bugüne değin gezicilerin herhangi bir hayvana zarar verdiğini gördünüz mü?
    - bunlar, bunlaaaaaaar kedi yaktı kedi....
    benim trofaya giren kedimi yaktılar.
  • kaynağı hürriyet olan haberdir. gerisini siz düşünün.
  • kesinlikle inanmadığım haberdir, hele ki izmir'de olmasına hiç ihtimal vermiyorum, tam tersine eylemciler hayvanlara karşı inanılmaz hassas ve koruyucudur çünkü.
  • beşiktaştaki camiye yerleştirilen bira şişelerinden sonra,böyle bir habere inanmam. o olay olmadan önce de inanmazdım gerçi.

    oğlum salak mısınız lan siz fotoğrafın altında burası izmir, kedinin yanında da beni eylemciler yaktı mı yazıyor. bırakın allah aşkına. meksika bile olabilir lan o fotoğraftaki yer. hürriyetten bahsediyoruz? camooooon.
  • dümdüz salakların olduğuna inancım artık tam, haberi 18+ ile vermek zaten saçma, haberin içeriğinde bir bok yok, üstelik bir video falan da yok! ne haberin başlığında ne de içeriğinde kedinin eylemciler tarafından yakıldığı ile ilgili bir ifade geçiyor. harbiden düz salaksınız lan.

    aha haber:

    izmir'de soma'daki maden faciasını protesto etmek için yürüyen gruba polisin müdahalesi devam ediyor. konak meydanı'nda yürümek isteyen gruba toma'lar ve biber gazıyla müdahale edildi. polisin gazlı müdahalesi sonrası eylemciler ara sokaklara kaçtı. müdahale sırasında bacağına taş gelen bir çevik kuvvet polisi yaralandı. ateşe verilen eşyalar arasında yanmış bir kedi bulundu.

    gazdan etkilenen çok sayıda vatandaş içinde ambulanslar bölgeye sevk edildi. grupların daha sonra tekrar birleşerek konak meydanı'nda önlem alan polis ekiplerinin önünde beklemeye başladı. çevredeki bankları söken gruptakiler, toma'ların önüne set kurup ateşe verdi. bu sırada konak meydanı'nda önlem alan polis gruplara toma’larla tekrar müdahale etti. eylemciler polisi taş yağmurunu tutarken merkezde trafik akışı müdahaleler nedeniyle kapandı. bazı esnaflar dükkanlarına zarar veren eylemcilerle tartıştı.

    müdahale sırasında bacağına taş gelen bir çevik kuvvet polisi yaralandı. polis helikopterinin havadan desteğinin sürdüğü olaylar devam ediyor.

    öte yandan yolları barikat kurup kapatan grubun ateşe verdiği eşyaları söndüren polis ekipleri yanmış bir kediyle karşılaştı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26425097.asp
  • öncelikle (bkz: derdini sikeyim)

    kedinin nası öldüğü belli değil, ortada fol yok yumurta yok, direk eylemciler bıkbıkbık.

    ortalık psikopat dolu amk. biri öldürmüş atmıştır öyle.
  • yoktur. öyle bir anlatılmış ki bir cani kediyi tuttu benzini döküp çakmağı çaktı zannettim. gündem değiştirmeye çalışan hürriyet'in aklı başında bir yandaş tarafından bile çarpıtılmış bir haber olduğunu anlayacağı şeyi yazarımız anlayamamış. ne şekilde yandığı belli olmayan bir kedinin (görüntü sansürlü kedi mi o da belli değil) haberini izmir'e vurgu yaparak verince yandaşlar inanır nasılsa. onların derdi yandaşların bu gündemden etkilenmemesidir zaten, gerisini nasıl olsa hallederler.

    bu arada bu habere inanan bir hayvansever varsa muhakkak hayatında bir kez izmir sokaklarını görmelidir. gelsin ben gezdireyim onu her binanın kapısında, her çöp konteynırının yanında mahallelilerin koyduğu yemek ve su kapları bulunmaktadır. dünyada tek bir kedinin bile aç gezmediği tek yer belki de izmir'dir.
hesabın var mı? giriş yap