• eczanelerde satılan mineral makyaj markası. fiyatları gerçekten dudak uçuklatan cinstendir. bazı ürünleri alınıp kullanılabilir, memnun kalınabilir olmasına rağmen piyasada daha düşük fiyata diğer alternatifleri değerlendirmek daha mantıklıdır.
  • gördüğüm kadarıyla içeriğinde paraben bulunmayan tek renkli nemlendiriciye sahip marka. ayrıca ürünlerinin içeriklerine bakınca gerçekten bol miktarda bitkisel yağlar ve minerallerden üretildiği, katkı maddesi barındırmadığı görülür. fiyatları tuzludur ama, doğal içeriği ve ürünlerin oldukça uzun süre kullanılabiliriği düşünülürse, fiyat performans oranı oldukça yüksek bir markadır.
  • ilac ihtiyacimi cogu zaman ayni eczaneden gorurum, hem isyerime yakin oldugu hem de insana insan gibi davrandiklari icin. bu eczane bu markayi da satiyor. standinda da her zaman gozum vardir ama fiyatlar cok yuksek,kozmetige de bu para verilmez diye sadece tadina bakiyorum, numuneleri elime yuzume falan suruyorum, egomu tatmin edip cikiyorum.
    bir gun ben yine her zamanki gibi siparislerimin hazirlanmasini beklerken bu markanin standina sulaniyordum. sunu nasil bunu nasil diye standla ilgilenen abla ile sohbet ederken abla bana bi pudranin minik boy numunesini verdi. ertesi gun ise giderken bunu surup gittim. ofisimizdeki tum disiler + karsi ofisimizdeki 2 adet bayan + aksam markete ugradigimda odemeyi yaptigim kasiyer olmak uzere neredeyse o gun karsilastigim tum bagyanlar cildimdeki guzelligin sebebini sordu.
    yani tecrubeyle sabittir ki, hem cok dogal gorunumlu hem de cilde zarar vermeyen urunler satiyorlar, ben sahsen inandim. cok takdir ediyor, basarilarinin devamini diliyoruz.
    ha bu arada sonuc: malesef o pudrayi satin aldim ben. ama o kadar iltifata dayanacak kadin ben tanimiyorum!!
    (bkz: tequila duymasin)
  • üniversiteye başladığımda; önce biraz allık ve rimelle sonra yavaş yavaş pudrayla, hafif renkli far ve kalemlerle makyaj yapmaya başladım. loreal, maybelline ve bunun gibi bilindik markaları kullanmama rağmen 1-2 yıl sonra, ergenliğim boyunca sivilce problemi olmayan cildimde, kızarıklıklar ve komedon adı verilen beyaz noktalar oluşmaya başladı. bu kez istesem de makyajsız gezememeye başladım. akne tedavisi için doktorlara gittim makyaj malzemelerinin hepsini çöpe attım ama azalmasına rağmen cilt sorunlarım geçmiyordu. bu sırada doğal içerikli nemlendirici ve tonikler almak için girdiğim bir eczanede jane iredale ile tanıştım. yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve regl günlerim haricinde yüzümdeki sorunları gidermeye yardımcı oldu. kompakt pudrasının dokusu ipek gibi gerçekten. sadece onu sürdüğümde insanlar makyaj yaptığımı bile farketmiyor. sürekli makyajımın çok doğal görünmesi, iyi makyaj yapmam ile ilgili iltifat ve hangi makyaj malzemelerini kullandığım konusunda soru alıyorum. bu insanın özgüvenini de arttırıyor.
  • kalite bazinda tek gectigim, sihirli mi sihirli mineral makyaj markası. yillar gecse de bayatlayip bozulmaz.
  • kadınlar günü için düşünmüşler, taşınmışlar bi afiş yapalım; makyajla dayak yemiş gibi boyanan kadını şapkayla kolyelerle süsleyelim ve en iyi dayak makyajı yapanı ödüllendireceğimiz bir yarışmayı bu görselle duyuralım demişler.

    yani şu üstteki cümlenin hangi bölümü daha saçma ben karar veremiyorum ama saçma demek aklımdan geçenlerin en hafifi.

    ya bu işler böyle kolay olmamalı. burdan bu markanın sosyal medya yöneticisi midir, kampanya direktörü müdür, artık ne naneyse ona da çok yüklenmek istemiyorum çünkü belli ki tüm firma zihniyet olarak berbat durumda ama yine de bu işi düşüneni, tasarlayanı, o görseli hazırlayanı, tüm bunları onaylayanı ve hatta poz veren mankeni tebrik ediyorum. hiçbiri de 'aga biz napıyoruz?' dememiş.
  • dün itibariyle yaptıkları yarışmayla kendi kendilerini bitiren kozmetik firması. şurda güzelce anlatılmakta:

    link
  • yaptığı kötü kampanya onun olsun, muhteşem ötesi pudraları olan kozmetik firması. hem kapatacılığı yüksek, hem yüzde ağırlık yapmıyor hem de zarar vermiyor. bi pudradan daha ne istenebilir bilmiyorum.
    allıkları da pek bir güzel ayrıca. pigmentasyonları da baya iyi.
  • fiyatları oldukça tuzlu olmasına rağmen içerik açısından hiç bir zararlı madde içermediği için tereddüt etmeden kullandığım kozmetik markasıdır.
  • arkadaşlar yaptığım araştırmalar doğrultusunda, jane ıredale markası son kullanma tarihi olmayan ürünler ürettiği için, ürünlerinin yeniliği ile ilgili fikir vermek için zaman zaman kutu değişikliğine gitmekteymiş. onun için aldığınız bir ürünün kutusu eski ürününüzden farklı çıkarsa korkmayınız...
hesabın var mı? giriş yap