• 16 yaşında arsenal formasını giyerek tarihe geçmiş ingilterenin göreceği en büyük sağ açık oyuncularından biri olmaya aday genç yetenek.
  • 15 yaşındayken transferinde arsenal ve manchester united'ı birbirine düşürmüş, arka arkaya 7-8 oyuncuyu çalım manyağı yapacak yeteneğe sahip inanılmaz youngster
  • dün gece 11 çıktığı arsenal southampton maçında hat trick yaparak herkesi kendisine hayran bırakan süper fırlama..
  • bu hafta chelsea'ye karşı müthiş bir gol atan eleman..hızlı, çabuk ve seri..yani hızla ilgili bütün olaylar adamda fazlasıyla var..çok teknik ve top ayağına resmen yapışıyor..zaten sol kanadında robert pires gibi aşmış bi adamı bulunan arsenal bu adamı kullanmaya başlayınca neler olacak çok merak ediyorum..
  • az kalsin bu yasinda chelseayi yikan adam olmasinin yaninda, beni de zengin edecek adam olacakti.. ama maalesif damien duff sahneye cikti..
  • alkollü halde otomobil kullanırken yakalandığı için yaklaşık bir ay hapis yatmış olan futbolcu. aslında 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı, ancak elektronik kelepçe takma şartıyla serbest bırakılmış kendileri. maçlara da ayak bileğindeki bu elektronik kelepçeyle çıkıyor şu anda. bu sezon birmingham city formasını terletmekte ayrıca...
  • football manager oyunlarında bu oyuncunun favori takımı olarak liverpool yazardı. ben de arsenal'i çalıştırdığımdan bir türlü ısınamayıp kendisini hemen takımdan göndermiştim . bu sene liverpool'a transfer olunca da epey gülmüştüm kendi kendime.
  • aslen jamaikalı olan, kısa mesafe koşucusu tadında çok teknik kanat futbolu insanı. jamaika'dan da futbolcu çıkar mı demeyin. nitekim daha önce aynı soru trinidad tobago için sorulmuş dwight yorke da "evet arkadaşım çıkar takır takır da manchester united'da oynar" cevabını vermiştir. ingiltere'de bu tip örnekler çoktur artık barbados'tan bile futbolcu beklenmesi gerekir.

    nihayetinde öyle bir kanat gücü vardır ki günümüzde liverpool'un gönül ister ki soldan riise sağdan pennant hücumları başlatsın liverpool kupadan kupaya koşsun.
  • jermaine pennant, liverpool'a son dönemde transfer olmuş bir çok futbolcu gibi takıma ingiliz basınının şişirmesiyle transfer olmuştur. hatta bir aralar pennant'ın sağ ayağı ile çektiği şutların yüzde 80'inin mutlaka gol olduğu gibi bir rivayet bile dolaşmaktaydı piyasada (yine ingiliz basınının yalanı ). şu günlerde rafael benitez'in kadrosunda banko gördüğümüz futbolcu.
  • şu an liverpool'da oynayan sağ kanat oyuncusu. 16 yaşındayken arsenal'de forma giymiş ve o zamanlarda ingiltere'nin en büyük yeteneği yakıştırmaları yapılmıştır. arsenal pişmesi için onu leeds united'a kiralar ve leeds'in en büyük kozlarından biri olur o sezon. daha sonra tekrar arsenal'e gelir ama beklenilen performansı sergileyemez. sonrasında birmingham city'e satılır ve yine hayal kırıklığına devam demektedir. sonunda rafa benitez bu adama güvenir ve liverpool'a getirir onu. güvenini boşa çıkartmaz ve oynadığı futbolla takımın yıldızı haline gelir.

    ayrıca oynamış olduğu sağ kanatta ipe dizme misyonu edinir kendisine. önüne geleni çalımlar, yerlerde süründürür. çok hızlı ve teknikdir.
hesabın var mı? giriş yap