• 1986 doğumlu, ileride ismini çeşitli alanlarda sık sık göreceğimiz, hollywood'un yeni "tanrıça"sı.

    kendisinin 10 parmağında 10 marifet vardır.
    10 yaşından beri defalarca reklam filmlerinde, dizilerde, filmlerde çeşitli roller aldı. kendisinin yazdığı birçok şarkı sözü bulunmakta ve aynı zamanda da birkaç single'a sahiptir kendileri, sesine güzel diyorlar. halihazırda devam eden film çekimlerinden kendisine kalan vakitlerinde evsizler için yemek servisi yapan bir kilise ve yetimhane gibi birkaç tane hayır kurumunda* çalışıyor. maxim dergisine poz vermişliği de var. oldukça güzeldir tabii ki, hele o gözler...* gerek işinde, gerekse gönüllü olduğu hayır kurumlarında onunla birlikte çalışanlar, onun dış güzelliğinden daha yüksek seviyede bir iç güzelliğe sahip olduğunu söylüyorlar, birçoğu sanki sözleşmiş gibi onun için "tanrıça*" diyorlar. izlediğim konuşmalarında oldukça da akıllıca konuşuyor gibi geldi bana.

    en son rolü the mentalist dizisinin bir bölümündeydi*. o kadar müthiş rol yaptı ki...

    spoiler ---------------------------

    oynadığı rol icabı kötü bir karakterdi. o kadar gerçekçi rol yapıyordu ki, izlerken kendimi ondan nefret etmekten alamadım. yetenek budur!

    spoiler ---------------------------

    başta da söylediğim gibi, önümüzdeki yıllarda adından çok söz ettireceğe benziyor. demedi demeyin.

    (bkz: ukte)
  • amerikan pie* serisine nostalji olsun diye göz atarken* keşfettiğim güzel aktris. beklenen patlamayı yapamamış maalesef.

    aradan geçen 15 yıla rağmen hala güzelliğini koruyor.

    instagram
  • gençliğinde epeyce güzel olan oyuncu. hala güzel gerçi.
hesabın var mı? giriş yap