• deadwood'un yaraticisi david milch'in hbodaki yeni dizisi. "surf-noir" bir diziymis efendim. guney california'da yasayan bir ailenin hayatina iki yabancinin girmesiyle baslayan olaylari anlatiyor. bu yabancilardan biri surf yapmayi ogrenmek isteyen bir velet, digeri ise intikam pesinde bir adam. bunlardan birinin dogaustu gucleri var(john from cincinnati-jc). falan filan.
    hbo'nun ikiyuzlulugu beni igrendirdigi icin bu dizinin gozumdeki degeri "cakma carnivale "dan ibaret. sen tut guzelim diziyi durduk yere iptal et, vay efendim ratingler az, fantastik-bilimkurgu diziler bize gore degil de, sonra da fantastik-drama bir diziye yesil isik yak. david milch ayri bir olay, dizini mahvettiler, 3. sezonun sonunda yayindan kaldirdilar, soz verdikleri filmleri yapmama ihtimali her gecen gun artiyor ama sen hala hbo'ya para kazandirmaya devam et.

    yorumlar karisik, seveni de var sevmeyeni de. ama bir efsane olmayacagi kesin gibi.
  • 1. sezon finali yayinlandiktan hemen bir gun sonra hbo tarafindan iptal edilen dizi. bir sekilde boyle olacagi belliydi zaten. milch ozune donup su deadwood filmlerini yapabilir artik.
  • orijinal konusu ve başarılı casting seçimi ile izlenenebilecek bir dizi...diziydi diyelim ya da....henüz sezon finaline gelemedim ama nefes nefese olmasa da heyecanlı biçimde izlediğimi söyleyebilirim..... ed o'neill*ki; çok yaşlanmış.....yıllar herkesi eskitiyor.....luke perry ki; evimiz hollywood'da ki serseri görünümden uzaklaşmış ayakları yere basan bir aktör olmuş....ama sanırım en başarılı performans john'u canlandıran austin nichols'dan..... rain man'de dustin hoffman'in canlandırdığı karakterin yeni bişey öğrenme ve bazı şeyleri tekrarlaması sonrasındaki verdiğimiz tebessümlü tepkiyi burada john'a verdim..... benzer bir karakter yapısı çiziyor..... özellikle sık tekrarladığı "some things i know and some things i don't" ve "i don't know,,butchie,,instead" repliğinin söyleniş tonu ve samimiyetine koptum.....
  • mistik karakter eklenmiş surf noir drama. güzel dizilerden diye hatırlıyorum, tabii deadwood'la aynı ekibin işi, deadwood'u birkaç sene önce tekrar izlediğimde hiç de sevemedim eskisi gibi. bunu da sevmem gibi bu yüzden tekrar başlamaya korkuyorum, çünkü tarzımız çoook değişti artık... ama deadwood severler baksınlar, benzer bir ruh var, mesela pilot bölümünde 100 defa fuck denmiş*.
  • (bkz: pretty bad)

    tekrar izlemeye kalkınca artık bu işlerin bizden geçtiğini farkettim. deadwood'dan sonra bunu da sildim kafamdan. 10 yıl önce severdik ama şimdi bad geliyor her ikisi de.
hesabın var mı? giriş yap