• kotor'u ilk oynadigimda geberttigim ve oyunun sonuna kadar onsuz bitirdigim karakter. ikinci oynayisimda yanima aldim, ancak hic kullanmadim gibi birsey. jolee bindo herseye yeter de artar...
  • jolee bindo ile birlikte partimin daim elemanı. bu ikisi yan yana olunca ana karakteri kullanmama bile gerek kalmıyordu darth bandon'u ben lightsaberi açana kadar öldürmüşlerdi bile. dark side'dan kurtararak yanımıza alırız, efendi kızdır.

    bir ilginç yanı da eşcinsel olmasıdır. karakterimiz kadınsa asılır.
  • revan ve bastila shan'a star forge'u bulma görevinde yardım etmiştir. darth malak'ın yenilmesinde de bir role sahiptir, cross of glory ile ödüllendirilmiştir.
  • jedi guardian olduğundan lightsaber mastery upgrade'i diğer karakterlerde maksimum 1 veya 2 seviye geliştirilebilirken kendisinde 3 seviyeye kadar geliştirilebiliyordu (yanlış hatırlamıyorsam-uyarılara açığım). eğer karakterimiz jedi consular'sa (ki orada da mantıksızlık var koskoca revan tabii ki consular olacak ama ilk oynayışta bilemiyoruz bilakis revan olduğumuzu hangi class jedi olacağımızı seçerken) rakibin götü başı çeşitli force'larla döndürebilirken juhani kızımız arada kasaplık yapabiliyordu. hakkını yememek lazım. darth bandon olayına gelince kendisiyle ne zaman karşılaşıldığı konusu da çok önemlidir bence. diğer gezegenlerdeki görevler bitirilip karakterler tecrübe kazandığında en son safhada korriban'a gelindiğinde çok kolay halledilebiliyor.

    neyse kestim, kotor'dan bahsetmeye başlayınca susası gelmiyor adamın.
hesabın var mı? giriş yap