• pokemon go ile tatmine ulaşamayan bünyeleri orgazmdan orgazma taşıyacak olan muhteşem oyun. başlığının bu kadar boş olmasına çok şaşırdım doğrusu. bu oyun olmuş dostum!
  • ilk çıktığı günden beri oynuyorum bence pokemon go dan daha güzel en azından savaş sistemi var...
    not : az önce t-rex yakaladım ayağınızı denk alın
  • oyunun en büyük eksikliği kesinlikle yürürken boşa yürüyor olmanız. koy abicim dinozor yumurtasını yürürken çatlasın? bir de battle'a girerken 4 dinozoru seçemiyorsun kendi takımından sistem random çekiyor gibi.

    bunun dışında sanki her dinozor birbirine benziyor gibi. 100 çeşit var ama skin'leri değişik 20 tane var sanki bana öyle geliyor.
  • şimdiye kadar hiç uçan dinazorla karşılaşmamış olmak dikkat çekicidir. her an savaşa bilmek de ayrı bir güzellik.

    (bkz: bravo)

    edit : 1.4.11 ile uçan yaratıklar da geldi, on numara oldu.
  • travia crack dışında mobilde hiçbir oyun oynanamış olan beni, geceli gündüzlü, yemeden içmeden oyun oynayan hastalık derecesindeki bir gamer'a çevirmiş olan oyundur. grafiklerin kalitesi, dinozorların sesleri ve hareketleri vs. hepsi de şahane olmuş.
  • güzel oyun. pokemon go'dan daha fazla pokemon oyununa benziyor öyle diyeyim. :)

    battle kısmında ise velociraptor'ı daha hızlı olan (yani saha yüksek level olan) kafadan bir ya da iki sıfır önde başlıyor. pokemon go'dan geri kalan yanları ise, oyunu arka plana atıp geri dönemiyorsunuz, yeniden başlıyor her seferinde. bir de stop'ları döndürmek çok zaman alıyor. geliştikçe çok zevkli bir oyun olacağı kesin. hll spr dvm.
  • yeni ve aşmış bir sanal gerçeklik oyunu. pokemon go tarzı evet, fakat hem görsel hem oynanış kalitesi konusunda çok daha iyi. tabi bir de skimdirik uyduruk çizgi film ibişleri değil, bilinen dinozor türleri toplayıp onlarla oynuyorsunuz. turn sistemi çok başarılı, yaratık özellikleri oldukça dengeli. ayrıca google store türkiyede halihazırda indirilebilir olması da güzel. oyunun herhangi bir kusuru eksisi yok, negatif durumlar yaşayanların öncelikle biraz daha iyi telefon/gsm hattına geçmelerini ve oyundaki turn sistemini daha iyi anlamaya çalışmalarını tavsiye ederim.
  • pokemon go gibi harita tabanlı (bkz: ar) oyunu.gerçek dünyada gezip çeşitli dinazorları toplayıp onları güçlendiriyorsunuz.farklı dinazorlar haritaların farklı yerlerinde bulunuyor.

    pokemon gibi pokestoplar var bunların adı supply drop. buralardan dinazorları geliştirmek için dna parası,dart ve oyun parası topluyorsunuz.pokemon go gibi çok yakınında bulunmanıza gerek yok etrafınızdaki büyük çaplı daireden supply droplardaki materyalleri toplayabilirsiniz ancak yanına gittiğinizde daha fazla materyal veriyor.oyunda poketop yok onun yerine kaçan dinazoru dartla vuruyorsunuz hedefi iyi tutturursanız daha fazla dinazor dnası toplayabiliyorsunuz.ancak pokemondaki gibi eliniz boş dönmüyor illa dartla dinazordan dna almak mümkün ancak ne kadar doğru atış o kadar fazla dna demek.

    savaş sistemi sıra tabanlı.4 tane dinazorla oyuna başlıyorsunuz.ilk 3 dinazoru yenen oyunu kazanıyor.güçlenme potansiyellerine ve nadir yeteneklerine göre dinazorlar common,rare,epic, legendary,unique ve apex adında 6 gruba ayrılmış.tabi ki unique ve apex en güçlü dinazorlar.bunları toplaması da hayli uzun sürüyor.bu 6 tür de savaştaki şekillerine göre farklı gruplarına ayrılmış.ancak savaş sisteminde pokemon gibi fairy,rock,water, electric gibi 15-20 farklı yaratık türü bulundurmuyor.temel olarak 4 çeşit dinazor türü var.resilient,fierce,cunning ve wild.ama resilient fierce cunning kendi arasında 2li kombinasyon yapabiliyor.örneğin bir yaratık cunning ve fierce yi beraber taşıyabiliyor.

    genel olarak resilient grubu oyundaki tank gibi yüksek hp,armor ve raunt özellikleriyle defans karakterinde diyebiliriz.

    fierce grubu adı üstünde şiddetli.güçlü saldırılar yapabiliyor ve genelde armor ve taunt gibi güçlü defans özellikleri yıkmakta çok iyiler.

    cunning grubu ise çok güçlü saldırı özellikleriyle ve karşı takım dinazorların bir çok özelliğini elimine etme özelliğinde tür dinazorlardan oluşuyor.karşı dinazorun saldırısını azaltma,kritik vuruşunu azaltma,gelen darbelerden kaçma gibi farklı atak özellikleri var

    oyunda bu genel 3 tür taş kağıt makas misali birbirlerine karşı avantaj ve dezavantajlara sahipler .cunning fierce'i,fierce resilient'i, resilient cunning'i daha rahat yeniyor ve antisi özellikte davranıyor.ancak oyunda inanılmaz farklı bir çeşitlilik var.belki 60a yakın farklı atak türü var.250den fazla dinazor var.sayısız kombinasyon yapabilmenizi sağlıyor bu kadar çeşitlilik.dolayısıyla doğru ataklarla bir cunning çok rahat resilient grubu dinazoru yenebiliyor.

    özet geçmek gerekirse oyundaki savaş sistemi (bkz: hearthstone heroes of warcraft) oyununa benziyor.dinazor toplama işi ise pokemon go gibi.ben bu oyunu stratejisi için çok açık ara farkla pokemon go'dan daha fazla sevdim.başlamak isteyenlere kaynak olsun diye bunları buraya yazıyorum aslında konuşacak çok fazla şey var.şimdilik bunlar yeter .
  • 2022 yılının temmuz ayında bile hala çılgın atan oyun. yeniliklere ve eventlere asla doymuyor. yeni filmle beraber serverlar doluyor, mutluyuz.
hesabın var mı? giriş yap