• uzun ve derin araştırmalar sonucunda hakkında somut bilgiler edindiğim kişiler.
    herhangi bir konferans, düğün, eğlence, maç, miting, tanıtım vesaire gibi ortamlarda kalabalık sessizlikle dinlerken, konunun en gereksiz yerinde bu kişiler görevlerini en iyi şekilde yapar. önce bi kaç alkış ve tempo sesi yükselir. sonra bakmışsın herkes alkışlıyor.
    genelde 2 kişidirler, hizmetine başlamadan yanındaki arkadaşıyla anlaşır sonrasında zaten herkes bunlara ayak uydurur.

    düğünlerde; genellikle yaşı geçmiş evlenmeye hevesli, gaza gelen kızlardan oluşur.

    piknikte; bi kişi gitar çalar, bi kişi şarkı söyler, diğer kişide mangalla uğraşır şakşakçı şarkıyı beğenmesede görevini yapar.

    yerel/genel seçim mitinglerinde; bunlar apayrıdır. uyumadan sabahlara kadar pankart asarlar, mahallelerde çıkmadıkları direk, tırmanmadıkları duvar kalmaz oda yetmez, hafta sonlarıda hızını almaz parti mitinglerine gidip ordada şakşakçı görevini yapar.

    maçlarda; fanatik kişiler bağırıp çağırırken, şakşakçı burdada görünür. herkes küfür ederken şakşakçı ortamı bozar.

    konferanslarda; bunlar iyi niyetli şakşakçılardır. konuşan kişiyi susturmanın en iyi yöntemi budur.
  • (bkz: alkış başlatmak)

    edit: var mısın yok musun yarışmasındaki yanakları toplu, az saçına çok jöle süren genç.
  • bunlari en son ve apacik sekilde 'one minute' olayinin yasandigi gece 'davos fatihinin' ulkeye donusunde havaalani ve cevresinde gorduk... ama bu saksakcilar kendilerini eglendirmek isteyen angaryasevenlerden cok, yevmiyeli saksakciya benziyorlardi...

    tsi aksam 8 9 sularinda olan bir olaydan sonra, onca insanin gecenin o saatinde, yarim saat icinde o pankartlari yaptirmalari ve havaalanina akin etmeleri gercekten cok saksakci bir olaydi... burdan kendilerini saksakliyorum..
hesabın var mı? giriş yap