• video iki de bir karşıma çıkıyor. gördüğüm yerde küfür ediyorum günlerdir, baktım aradım buralarda göremeyince böyle sikindirik bi başlık açtım yoksa “bu nasıl başlık amk!” diyenler pek de haksız değil ama uzatıp kafa sikmeyin küfür ederim zaten cinlerim tepemde...

    link bu

    --- özet de şu tıklamak istemeyenler için ---

    adam eve geliyor, islamik bir abla gayet usturuplu bir şekilde, yere bir tepsi iki tabak ve yemek koyuyor. çok düzenli bir şekilde ama ekmek yok, tuzluk yok.
    büyük ihtimalle ramazan zamanı. neyse adam tabağından bir kaşık alıyor, bakıyor ki abaouuu yemek tuzsuz bok gibi olmuş. kadın tam yiyecekken, dur karı dur, dolaptan iki parça ekmek getir de öyle başlayalım yimaaa diyor. sonra kadın ekmeğe kalkınca bu islamik feyizli nur yüzlü abimizde çaktırmadan tuzluğa uzanıp karısının ve kendi tabağına tuz atıyor, sonra twiter da instagramda kocişisinin bitanesisisisi babasının prensesisi, mustafa’nın cecelistisi ablalar da anıra anıra “ ıeaaayyyyyyy neeee adammmm beaaaaaa” diye ağızlarını açıp mal gibi videonun altına yorumlar yazıyorlar.
    sonra islamik diğer götelekler, sanki ortadoğu’nun amına koyan bunlar değilmiş, milletin kafasını bunlar kesmiyormuş, kadınları cihat uğruna çocukları ile beraber cariye alıp sikmiyorlarmış, arabistan’da araba süren kadınları arabadan indirip linç etmiyorlarmış gibi “ bakın islamın kadına verdiği değer bu işte” diye bıdı bıdı ediyor

    --- özet de şu tıklamak istemeyenler için ---

    günlerdir böyle sikim sikim videolar gelşyor karşıma ben engelledikçe başka sikimsonik hesaptan yine karşıma çıkıyor heryerden.
    sonra ben küfür edince ağzı bozuk oluyorum!
    sorsan video islamın kadına verdiği değer ama onu da beceremiyor mallar. ben mi götümden anlıyorum bilmiyorum ama adamın kafaya bak videoyu çekenin, kadın adama yemek yapıyor, adam da yemek tuzsuz, aman yiyince kendisi de yemeğin tuzsuz olduğunu anlar. rencide olmasın sonra yemek tuzsuz diye, ince düşünüp tuzluğu alıyor bak sen inceliğe bak!

    ulan kadına gösterdikleri sözde değer bile ayılık üzerine ! yavşak oğlu yavşak! kadın dediğin varlığın olayı, erkeğinin ağzına layık onun beğeneceği yemekler yapmak mı sikik?
    bunun altına bir sürü kadın da ağızlarından salyalar akıtarak allahım bize de böyle adamlar nasip eyle yazıyor!

    kesin nasip eyler bu kafayla erişebileceğiniz erkeği ben söyleyeyim. o yemeği azıcık tuzlu yaptığınızda o tabağı ağzınıza sokacak tipler, size fazlası gerekmez. o kaliteye o zihniyete böyle eş. alın dayak yiye yiye kullanın!
hesabın var mı? giriş yap