• son zamanlarda çok rastladığım olay.

    tamam abicim çok güzel emek vermişsin vücudunu güzelleştirmişsin. ama rica ediyorum iki gram kas yaptın diye kendini bir kıvanç bir çağatay zannetmeyi kes. bizim iş yerinde var böyle bir tanesi. geçen geçmiş karşıma o bokuma benzeyen suratına bakmadan konuşmaz mı yok efendim tavlayamayacağı kız yokmuş, uf kimse buna hayır demezmiş. kasları görünsün diye 7 aydır aynı siyah dar t-shirtü giymesi de cabası. tamam emeğine sağlık arkadaşım ama biraz kendini bil ya. bıktık senden.
  • hem de ne...

    uzun zamandır böyle bir şey gözlemliyorum. cumartesi günü yazdığım şu entry tek yönü ile anlaşıldığı için, özellikle kendini brad pitt zanneden arkadaşlar tarafından debeye sokulmuş.

    oysa esas mesele şu, spor salonuna gidip 250 gram kas yapan, azıcık omuzlarını belirginleştirip çöp bacaklarla cirit atan vitaminsiz tipler; hatta yıllarca uğraşıp didinip yunan heykeli gibi vücut yapan ama o götüm gibi suratlarına bakmadan, kimseleri beğenmeyen, adriana lima'dan aşağısına pas atmayan tiplere dönüşüyorlar.

    sadece testosteronlarının onlara verdiği yetki ile, muhtemelen de bok gibi split bi' programla biraz kas çıktı diye kendini allahuekber dağlarında gören adamlar mı dersiniz, yıllarını spor ve sağlıklı beslenmeden başka hiçbir şeye vermemiş adamlar mı dersiniz... sorsak çok yakışıklılar, baksak kese kağıtlık... ama kimseyi beğenmezler.
    cık cık cık...
  • "dar t-shirt, kaslarım ve ben" kombiniyle baston yutmuş edasıyla kasılarak dolaşanlar benim için iticilikte sınır tanımıyor, gerçekten sağlıklı olmak, fit görünmek için kas yapan erkekleri tenzih ediyorum, onlar kendini belli ediyor.
  • asılsızdır.yakışıklı adam kassız da yakışıklıdır.kaslı olunca daha da yakışıklı olur tabi o ayrı bi konu.yakışıklı olup olmadığınızı anlamanın bi yolu var zaten.kafanıza bere geçirin sakalları sinekkaydı kesin aynaya bakın hala yakışıklıysanız siz yakışıklısınız demektir.çok fazla yakışıklı kullandım neyse saygılar.
  • yetmez, çirkinliğini gizlemek için bir de saç sakal uzatır, hayvan gibi dolaşır sağda solda. herkese bakar 'acaba bana bakıyorlar mı' diye.
  • ben çirkinim. kasım da yok.
  • türk gençlerinin genel bir sorunsalı.kızı da erkeği de. geçen gün galleria cookshop ta oturuyoruz.arkadaşımla içeri giren tipleri inceliyoruz. kaslı abilerin içeri bir girişi var ki... ulan sen kimsin diye ağzına ağzına bağırasın gelir.beleş otoparka peugeot 206 sını çekmiş enayi şeklinden geçilmiyor.
    kızlara hiç girmek istemiyorum. yaradan allah türk kızlarına kıyak geçmiş sanki. hepsi birer kar tanesi... sıfatına sıçmayacağım tipler böyle gerim gerim geriliyorlar. o sigara tutuşları , o endam o edaları , etrafa atılan küçümseyici bakışlar ... liste uzar gider.
    yahu neden kasıyorsunuz? neden kendiniz olamıyorsunuz ? soruyorum arkadaş neden ? olmadığı gibi görünmeye çalışarak mutlu olamaz ki insan. neden rahat değilsiniz ki ? neyin ezikliğini yaşıyoruz milletçe ? neyi hazmedemiyoruz ? doğal ve rahat davransak ne olur ki ?

    etrafa baktıkça içim sıkıldı resmen oturduğum yerde. tiksintiyle acıma birbirine karıştı. ondan sonra şükrettim iyi ki böyle değilim. iyi ki kapılmadım bu furyaya.iyi ki hep kendime bir şeyler katmakla uğraştım. sizler de kollarınıza değil beyinlerinize harcayın vaktinizi. olduğunuz gibi olun.

    bu arada 10 yıl wing chun eğitimi aldım.boşa vakit harcanmayan ruhsal ve fiziksel dinginlik sağlayan , sosyalleştiren ve özgüven sağlayan çok güzel bir spor.okul bitince şimdilerde iş güç hayat yoğun vakit ayıramıyorum.boş boş gülle kaldıracağınıza size bu sporu önerebilirim.şimdilerde arasıra iki kum torbası dövsem ne ala. işin kısası çok da kasılmayın. kasınızın amınakorum.
  • yakisikli olmalarindan kaynaklanir.
    ne kadar olumsuz tepki aliyorsaniz o kadar basarilisiniz.

    basarili insanlarin varligi, basarisizlari rahatsiz eder.

    onemli not: yuz vermediginiz kizlarin eksi sozluk yazari olmamasina dikkat edin. "kese kagitlik" diyerek hakaret etmek isterken iltifat ediyorlar.

    que sera, sera!
hesabın var mı? giriş yap