• (bkz: kuraklık)
  • mayıs ayında soba yakacağımızın habercisidir.
  • bakalım hangi sazan küresel ısınma geyiği yapacak diye merakla takip ettiğim başlık :)

    edit : eveeet yeteri kadar protein yoksunu küresel ısınma sazanı düştüğüne göre artık bu konuya biraz açıklık getirelim.
    küresel ısınma denilen lanet senin öyle hava sıcaklığını ufacık bir bölgede değerlendiremeyeceğin kadar küresel, sadece kasım ayı hava sıcaklıkları ile değerlendiremeyeceğin kadar uzun soluklu bir lanettir.
    evet çok ciddi bir lanettir. işin kötü yanı çok da popüler olmuş bir lanettir. mesela meriçlerin çok sevdiği bir konudur. :)
    çünkü bu lanet aslında bu laneti yaratanların sorumluluğunu örtmek için sana karşı kullanılan bir araç haline gelmiştir.
    şimdi uzun uzun anlatamayacağım ama bir yazı bir de video ile bu lanetin nasıl çarpıtıldığını, nasıl manipüle edilip aslında bir takım gerçekleri çarpıtma aracı haline geldiğini gösterelim.
    1. biraz eski bir yazı ancak küresel ısınma terhanesinin düzeyi ve toplumsal algısı üzerine güzel bir yazı.
    http://www.haberveriyorum.net/…an-ne-kadar-korkmali

    2. bu video da sürekli küresel ısınma ile korkutulan ve bunun sonucunda daha kısa duş alıp, vegan diyete geçerek dünyayı kurtardığını zanneden ve bunun kibrini yaşayanlara gelsin.
    https://www.youtube.com/watch?v=ku482mdkucc

    son olarak biliyorum ki ne bu yazıyı okuyup ne de bu videoyu izlemeden mesaj kutumu hakaretlerle dolduracaklar var. baştan şunu bilsinler ki öyle sosyal medya zorbalığıyla yıkılacak adam olsaydım buraya bunları yazmazdım herhalde dimi?
  • halen sonbahar mevsiminde olduğumuza göre normal olan durumdur. ayrıca haziran ayında kış mevsimi yaşadığımıza göre bırakın da kasım’da hava ılık olsun.
  • sebebi tamamen küresel ısınma
  • işte bunlar hep küresel ısınma. doğanın dengesini falan bozduk hep.
  • mevsim normallerinin 6 7 derece üzeridir. allah dualarımızı kabul etti, üşümüyoruz işte daha ne istiyorsunuz kuzum?
  • üşümüyoruz diye sevinenlerin ileride çamurlu su uğruna ava çıkacağı günlerin habercisidir, korkunç bir durumdur.
hesabın var mı? giriş yap