• bugünkü 2. tacizcimiz gene pakistandan. bu sefer de markette çalışan kasiyeri izni olmadan görüntüleyip paraları önüne teker teker atıp aklınca dalga geçmiş.
    https://twitter.com/…?t=1x2rvydrvslxly1w0jlrua&s=19
    burası bizim memleketimiz dünyanın bütün sapıklarının tatil köyü değil.
    hepsini geri gönderilmesi lazım.
  • yazık. her geçen gün durum daha can yakıcı hale geliyor.

    derhal bir çözüm bulunmalı ve bu mültecileri evine göndermeli.
  • videonun sonunda kasiyerin adığı ürünü suratına fırlatmasını bekledim ama hayal kırıklığına uğradım.. dünya üzerinde ne kadar vizyonsuz çomar sürüsü varsa sığınmak için bizim memlekete gelmiş.. bunları götürüp ugandaya bırakmak lazım..
  • bana pek inandırıcı gelmeyen alakasız bir video. tamam siktirsin gitsinler o ayrı konu bir tane bile kalmasın ama alakasız videoları bir araya getirip arkaya da arabik müzik koyunca buna inanmış mı oluyoruz ?

    edit :bir alttaki vatandaş. memnun olmamam bir yalana ortak olacağım anlamına gelmiyor. sen darbe ile ilgili ne düşünüyorsun? a haberin gta şifrelerini darbe şifresi olarak vermesine ne diyorsun ??genel anlamda darbe ama gta kısmı yalan. lütfen okuyup anlamasını öğren. onlar memleketlerine defolup gidecek ama sen kalacaksın. iki ucu boklu değenek işte.
  • üstteki yazar arkadaş tam tersini düşündürmeye çalışarak ne demek istiyor. diyelim ki bu yalan tamam, genel olarak ne demek istiyorsun yani.?? ülkedeki bu durumdan memnun muyuz? ayrıca bende sana inanmıyorum çünkü senin içni sorun olmadığından bu açıdan bakabiliyorsun. sorsak bi de aşırı milletçi çıkarsın sen.bu yalan video olsa bile genel olarak böyle yaşamıyorlar mı? söyle sayın türk vatandaşı iplis sen memnun musun?

    - aynen onlar gidecek biz kalacağız…. ona göre davran. sırf yorum yapmak için yapma. (siktirip gitsinler ama sizlerde böyle bla bla) yemezler. gizli arap sevici seni. geçiniz efenim.
  • atatürk'ün türkiye cumhuriyeti'ni yıkmak için, akın akın milyonlarca ortadoğu kaçkınını doldurarak ümmetçilik oynanıyor. iç savaş, dış savaş ne ararsanız olacak.

    allahın belasıdır.
  • tüm dünya'da şu rezilliğin, şu kepazeliğin başka bir örneği var mı acaba?

    koskoca türkiye cumhuriyeti devleti'nin vatandaşları sokaktaki tacizleri geçti, artık iş yerinde taciz edilmeleri konuşuyor. resmen rezillik. şunu yapan yaratıklara ibretlik cezalar verilmedikten sonra ardı arkası kesilmez. öyle cezalar verilmesi lazım ki ingiltere'ye giden sığınmacı bile duyup ayağını denk alsın.

    bazı durumlar unutulmuş belli ki, tekrar bahsedelim:

    burası türkiye cumhuriyeti, sen de sığınmacısın. bu ülkenin sahibi değilsin, bu ülke vatandaşları senin için çalışmıyor. bu ülkede kadınlar da erkekler de iş hayatında var. hiçbir kadın istemediği sürece onu videoya alamazsın. bu ülkede kalıcı değilsin, bu ülkenin vatandaşından üstün değilsin.

    orda emeği ile para kazanmaya çalışan hanımefendiler bu itler için cinsel nesne olarak görünüyor. kendi ülkelerini çevirdikleri durumdan türkiye cumhuriyeti'ne kaçıyorlar, sonra burayı da kendi ülkelerinin durumuna çevirmeye çalışıyorlar.

    ülkemde sığınmacı istemiyorum.
  • türk milletinin sınırlarını fazla zorlamaktadırlar.
  • arap milliyetçisi bohçalının ıslak rüyalarını süsleyen sahneye konu sığır.
  • arabic müzik olduğu için bazılarına inandırıcı gelmemiş. ne bekliyordunuz mehter marşı falan mı çalacaktı arka fonda ? şunları normal bir olaymış gibi görmekten vazgeçin artık. ülkenin amına koydular. herkes yabancı birini görünce tedirgin hale geliyor. bunları ülkede bir dakika daha tutmak ihanetten başka bir şey değil.
hesabın var mı? giriş yap