• k. kılıçdaroğlu'nun kızının işe otobüsle gitmesi vesilesiyle öğrendiğimiz üzücü durum; üzücü olan sayın kılıçdaroğlu'nun yıllardır en yüksek maaşların alındığı makamlarda dahi elindeki parayı yönetememesidir.

    lütfen kimse çıkıp da doğruluk, dürüstlük edebiyatı yapmasın, sayın kılıçdaroğlu'nun sadece son 10 yılda aldığı toplam maaş miktarını hesaplasın; halkın önemli bir kısmının iyi kötü bir araba sahibi olduğu bir ülkede, hayatı boyunca böyle maaş alan bir insanın evladına bir araba alamaması sadece ve sadece beceriksizliktir.

    editto: önce konuyu bir araba alacak paraları dahi yok diye lanse edip, ardından istanbul trafiğine ya da kişisel tercihe bağlayacak kadar düşenlerin gözlerinden öpüyorum. aferin böyle devam edin kendinizi kandırmaya.

    editto 2: (bkz: kemal kılıçdaroğlu'nun maaşı)
  • kendi tercihidir. hatta kendi tercihi değil kızının tercihidir. insanlar tercihlerini sana mı soracak yarrraam.
  • istanbul trafiğinden dolayı mantıklı bir tercih yaparak elindeki parayı halkın sorunlarını araştırmak için kullanması sebebiyle ortaya çıkmış bir durumdur.

    oldu mu aktroll kardeşim?
  • otobüse binen herkesi fakir olmaları ya da araba sahibi olmamaları nedeniyle otobüse biniyor sanan, markete giderken bile araba kullanıp istanbul trafiğinden şikayet eden ama toplu taşımanın yaygınlaşmasının trafik problemi başta olmak üzere bir çok ulaşım sıkıntısını hafifleteceğinden habersiz, en uzun mesafe için bile otobüs biletinin 2 tl ama benzinin litresinin 5 tl olduğunu hesaba katmayanların k. kılıçdaroğlu'nun kızının işe otobüsle gitmesi durumuna bakış açısıdır.

    bu bakış açısında insanların yönettiği bir ülkede yaşamanın bilançosuysa paha biçilemez!

    not: k. kılıçdaroğlu'nun kızının işe otobüsle gitmesi başlığına hiç yazmadım, başlığı açıp okumadım dahi.
  • kızına range rover alan müteahhite dert olmuştur. lan ben bile alıyorum bu nasıl alamıyor? herkesin kızı sizinki gibi değilse demek... ezik ezik "bbcm araba ltfn ^.^" yapmamıştır belki..
  • ya da bakış açısı değişir:
    kemal kılıçdaroğlu'nun kızının, ev alabilmek için arabasını satması.

    sanki hepiniz uzayda yaşıyorsunuz da ev peşinatını denkleştirmek için arabayı satmak çok ütopik geliyor.
    aldığı evi dilinize pelesenk ettiniz de, ne koşullarda almış olabileceğini hiç düşünmediniz.

    evin taksidi bitince alır yeni bir araba, siz merak etmeyin. hem o zaman size de yeni meşgale çıkar, kemal kılıçdaroğlu'nun kızının sıfır araba alması diye başlık açarsınız.
    ya da şimdiden boş bakınız vereyim ben isterseniz, yazım yanlışı falan yapmaktan kurtarayım sizi. ileride doldurursunuz, ne dersiniz he?
  • herhangi bir insanın kızına araba alamamasından farksızdır. lakin, leşliğin yadırganma safhasını geçip normalleştiği ülkemde, haber değeri taşır. araba almış olsa da "vay be kızına araba almış" demezdim. kimse helaliyle kazandığının hesabını vermek zorunda değil. beni ilgilendiren, bir insanın kazanabileceğinden daha fazla şeye sahip olup olmadığıdır.
  • sayesinde 2015 yılında paranızın yettiği bir bir mal satın alamama beceriksizliği gibi bir cümle okumuş bulunmaktayız.

    yeter ki paran olsun, firmaların kendi bünyelerindeki satış elemanları kapıdan içeri adım attığın anda senin için yapıyor her şeyi zaten, yeter ki paranı cebinden alabilsinler. ne becerisi bekliyorsun, ne saçmalıyorsun dingil.
  • anormal bir durumdur. halbuki en yakın partinin/belediyenin kaynaklarına sülük gibi yapışıp, özel şöförlü s500'ü kayınçosu dahil tüm yakınlarına tahsis etmesi lazımdı. mersedes dediğin şey bugün 300-500 binlik ayağa düşmüş bir araba sonuçta, onu bile alamayan adam devleti mi yönetecek, peeh.
  • kemal paralar nerede? nereye harcadın hınzır...
hesabın var mı? giriş yap