• 15 ya da 20 sene sonra baya unlu bi isim olacak kendisi.

    şuan taninmadigina bakmayin.
  • halihazırda koç holding'in 4. kuşaktan tek erkek varisi. muhtemelen koç holding yönetim kurulu başkanlığı'na da en genç yaşta geçecek olan kişi olacaktır. ali koç 70 yaşına kadar yönetim kurulu başkanlığına devam etse bile 29 yaşında holdingin başına geçmiş olacak. böyle bir ailede bu şekilde doğmuş olmak oldukça değişik bir duygu olsa gerek.
  • yıllar sonra eğer hala ölmemiş olursa dünyanın sayılı zenginlerinden biri olacak olan kişi. koç holding'in hâl-i hazırda tek veliahtı. kendisi şu anda 8 yaşındadır ve muhtemelen nasıl bir zenginliğin içinde olduğunun pek idrakinde değildir.

    hayat çok enteresan. 8 yaşında çocuk hakkında konuşuluyor falan.
  • neden tek veliaht olarak görüldügünü anlayamadigim ufaklik. seriat düzenine gecip, kadinlari mirastan mahkum birakmaya basladik da benim haberim mi olmadi? bildigim kadariyla bir kiz kardesi, 2 de kuzeni var. sabanci ailesinde o kadar erkek cocuga ragmen güler sabanci'nin sirketin basinda olmasi da mi bir seyler anlatmiyor size?
  • o zaman (bkz: güler sabancı) ne oluyor dedirtendir.
  • burayı okuduktan sonra bana beşbin dölar fişeklemesini istirham ettiğim kıymetli küçüğüm.
    kendisini isterse parkta sallarım, isterse kaydıraktan kaydırırım.
  • ileride siyasete atılıp hepimizin başkanı olacak zengin bir çocuk.
    edit: ve tatlı:)
  • dolardan bile hızlı yükselecek olan şanslı çocuk
  • 15 yıla kadar, şu anda prenses sendromuyla büyütülen küçük kız çocuklarının rüyalarını süsleyecek delikanlı olacak.
    edit: bir alta yazan arkadaşa da gülesim geldi. sen cok yaşa emi. kerim rahmi koç başlığında güler sabancı'yı övmek ne alaka. melek yargıcı mısın sen.
  • ergenliğinde araba yarışı kazasında ölür bu.
    15 milyar dolarlık servetin bir kaç varisinden biri olmayı 15 yaşında taşımak çok zor.
    verirler gazı, sen kralsın diye diye, çocuk da kendini herkül zanneder. "ben hayatin zirvesindeyim" diye hayattan en buyuk zevkleri almak zorunda hisseder.
    ekstrem işlere bulaşır sonra da ali şen'in torunu gibi(annesine de ona çok gaz verirdi) bir kazaya kurban gider.

    güler sabancı ile m.koç'un kızları kıyaslanamaz. o kızları tanirim ortamlardan. monako prensesi gibi takılan, her ihtiyaçları başkaları tarafindan karşılanan kızlar. premses kafası. biraz fikirlerinden haberdar olduğum kadarıyla söyleyeyim; yakinda yurt disina tasinir ve koç'tan gelen yıllık ödenekle kraliçeler gibi yaşarlar. ama gibi.
    kraliçe olamazlar. güler sabancı universitede mentorumdu; kadın kurt gibi ve kesinlikle görundugu kadar tatli degil. pofuduk anneanne fikriyle baslayan 1 aylık ortakliğimiz, vay be ne seksi ejderha ile bitti. kadın otoriter ve hüküm ruhlu, para gelsin gezeyim tadında degil,rekabetçi. zaten sabancı ailesinden de devlet universitesinde okumuş tek kişi. digerleri yurt disinda parayla okumus. bu kadın bogazicine kendi girmiş. sabanci ailesindeki ayrılışın da sebebi; sakıp bey tahtı guler hanıma birakinca kıyamet koptu. buyuk erkekler güleri istemedi, güler sabancı herkesi küstürmek ve sabancı öz kaynaklarini %20 azaltma pahasına tahta oturdu.
    ailenin en buyuk amcası şevket sabancı akbankı ele gecirmeye calisinca güler sabancı amcasını dagitip akbank'ı biatkar kuzeni suzan sabancıya yolladı, şevket sabancinin ailesi sabancıdan kovuldu.
    işte bugun bindiginiz ucuz havayolu pegasus, şevket oglu ali'nin gulerin icinde olmadigi bir sektörde çalısma mecburiyetinden dogdu.
    tabii o sektörü bulana kadar ali bey 25 milyon euro parayı batırdı.

    güler sabancı ile herhangi bir zengin kızını karşılastirmak imkansız. biri bize bir sunum yapmiştı, ali sabancı da vardı, ben orada güler sabancinin cayini falan getirirdim, ali sabanci sunum sonunda adami alkisladi. ben de alkisladim cok zekiceydi projesi. sonra güler sazı eline aldı, hukuktan vs girdi. iş fikri reddedildi. o kadar hakim ki iş konularina. kadın kraliçe.
hesabın var mı? giriş yap