• mantar kaynaklı ve belirgin iri kepekli saçlarda etkili olan medikal şampuan, peki nedir bu iri kepek, balık pulu büyüklüğünde kepeğiniz varsa eğer işte bu iri kepek oluyor ki genelde doktora bunun için gittiğinizde size bir ketoral ya da konazol şampuan verip kullanmanızı tavsiye ediyor.

    peki uzun süre işe yarıyor mu?

    maalesef ilk başlarda etkili gelen bu şampuanlar sonradan etkili olmayıp yine sizi kepekli ve pasaklı halinizle başbaşa bırakıyor ama yine de ilk bir kaç ay rahat edersiniz sonrası allah kerim.

    not: eğer cidden kepek ile ilgili çözümü olan varsa ya benimle derhal paylaşsın ya da sonsuza dek sussun. boktan başka ne varsa kafamıza sürdük yok arkadaş geçmiyor.
  • lisede yaşadığım kepek problemimi 20 günde kökünden çözüp atan ilaç.
  • kepek sorununu kökten halleden şampuan. bugüne kadar bir çok şampuan kullandım aralarında en etkilisi ketoral oldu. tek yıkamada kepek mepek kalmadı.

    sanılanın aksine saçı dökmüyor aslında, saçı kurutuyor ve yıpratıyor o yüzden de tarakla taradığınızda saçlarınız kopuyor. yıkadıktan sonra krem kullanırsanız daha iyi olur.
  • beni kepekten kurtarmış şampuan.aslında ilaç
  • ketoral ın ne olduğunu bilmiyorum. internetten araştırılıp bulunabilir. ya da dayımın oğluna sorabilirim. bilir
  • 50 küsür binde onay bekleyen çaylak kadim dost.geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz ama önce gelmesi lazım.

    edit:ilaç markasından nick mi olur?bekle bilader sen bekle.biz bekledik sende bekle.ama severim bu cocuğu.
  • cok iyi bi sampuan olabilir kimileri icin fakat kepek denen sey cok ilgincmis. mesela ben uzun bir sure kepekle ugrastim denemedigim sampuan kalmadi. eczaci arkadaslarima danistim doktorlara danistim olmadi. sonra bir tane cilt bakim uzmani karsima bir sampuan cikardi. vichy. duzenli kullanimda kesin cozum. hatta uzerine philip kingsley sac tonigini kullanin diycem ama biraz pahali. sonuc mukemmel.
  • seboreik dermatit için doktorumun önerdiği şampuan. birkaç kullanımda kaşıntıyı tamamen kesti. doktorum, devamlı kullanımın bir zararı olmadığını söylediği için 3-4 aydır devam ediyorum. bıraktıktan sonra, o tatsız kaşıntıyla tekrar yüz yüze gelecek miyim bilmiyorum.

    neredeyse 10 yıldır mütemadiyen yaşadığım saç dökülmesi bir anda kesildi. üstelik dökülen saçlarım da yeniden çıkmakta.

    tek kötü tarafı; siyaha boyattığım saçlarım birkaç gün sonra, kızıl-kestane arası bir renge dönüyor.
  • saç dökülmesini engellediği ve saçları güçlendirdiğine dair erkekler üzerinde yapılan bilimsel çalışmalar varmış. buyurun linki. doktorumun kepek ve saç derisindeki sivilce için verdiği şampuanı iki aydır kullanmamla beraber saçlarımın daha az döküldüğünü düşünmemle birlikte nette yaptığım araştırma sonucu yukarıdaki linki buldum. bugün dikkatlice bakınca alnımın üst tarafında kalıncana ve kısa (yeni çıkmışlar herhalde) saç telleri görünce doğruluğuna inanmaya başladım. siz yine de kafanıza göre kullanmayın, doktora danışın. uzun süreli kullanımda ne gibi yan etkiler olabileceğini bilemiyorum, karaciğere zararı olabilir deniliyor. içinde ketokonazol olan diğer şampuanlarda aynı işi görecektir.
  • çok uzun süredir çekmekte olduğum kar gibi yağan kepeklerime çözüm olan ilaçtır.2-3 haftada yıllardır çekmekte olduğum bu derde deva oldu.
hesabın var mı? giriş yap