• durum içler acısı. yorumsuz.
  • edit: şehit ailesine ve şehidin aziz hatırasına alenen saygısızlık yapan ve hakaret eden, ekşi sözlüğün terör destekçisi kuduz köpeklerini ayan beyan izhar etmiş olan başlıktır. bu linki emniyet yetkililerine bildiricem, umarım bu alçak ve namertler cezalarını bulurlar.

    evladını vatan için toprağa veren acılı babanın haklı serzenişidir.

    menfur olayı tasvip etmemekle birlikte. böylesine acılı bir günde terör destekçilerine partisinde yer vermekten imtina etmeyen, milli meseleleri dahi siyasete meze yapanların cenazeye iştirak ederek olayların cereyan etmesinde aynı derecede sorumlu olduğu kanaatindeyim.
  • bir daha yazalım: şehit cenazelerinin düzenlemesini devlet yapar. yani normal bir cenaze töreni değildir, 'organizatörü' devletin kendisidir. k.kılıçdaroğlu bu ülkenin ana muhalefet partisinin genel başkanıdır dolayısıyla devlet adamlığı kimliği vardır. cenaze törenlerine katılıp katılmaması kendi inisifiyatindedir. kimse bu konuda telkinde bulunamaz. yani bu konuda aslında ailenin de diyecek bir şeyi yoktur.
    zorunlu edit: sabahtan beri mesaj alıyorum aileye hakaret ettiğim söyleniyor. ben kimseye hakaret etmedim etmem de. verdiğim cevaplardan birinde de dediğim gibi bu troll tayfası toplumun bir 'millet' mi yoksa 'yığın' mı olmasını arzuluyor. buna bir cevap verip ona göre yazmalarını rica ediyorum.
  • acısı var bir şey diyemeyiz. ama chp' ye yönelik yapılan kara propagandanın belli bir kesimi etkilediği bir gerçek. hadi demirtaş dese anlarım. kılıçdaroğlu'nun ne ilgisi var amca ? pkk artvinde ona da ateş etti. bu yapılanlar şehide saygısızlık. başın sağolsun. şehit verdiğin evladın için çok üzgünüm
  • distopik ülkenin şizofrenik insanları
  • yazıklar olsun. kendinize, milletinize, ülkenize saygınız yok. bari şehidinize saygınız olsun biraz. bu kadarı fazla. böyle devam edemez. chp gerekeni acilen yapmalı. erifler kaybedince iyice çirkefleşmeye başladı.
  • sözün bittiği noktadayım umarım hak ettiğinizi yaşayarak ölürsünüz.
  • ah be amca 3-5 mehmet öldü diye meclisi toplayamayız diyenlerin mensup olduğu oluşuma neden bir şey demezsiniz diyemezsiniz . o toprağa düşen üç mehmedin ikisi senin kanından.

    yine de canın sağolsun.
  • mutlumusun simdi kk, mutlumusunuz avaneleri ?

    bir parti ancak bu kadar halkina yabanci olabilir.

    benim bu olaydan cikardigim su: ülke akp den kurtulmali ama önce bu jakoben chp zihniyeti ülkeden tamamen temizlenmeli.
  • birileri bu adama donarak şehit olan askerler için mecliste verilen önergeyi kimlerin ortak hareket ederek kabul etmediğini anlatsın bir zahmet. sabahtan akşama chp nefreti pompalanarak doldurulmuş bir insanın söylemleridir.
hesabın var mı? giriş yap