• kingston markasının urettiği usb'den pc'ye baglanabilen cakmak buyuklugunde tasınabilir disk,hafıza...32mb,64mb,128mb ve 256 mb kapasiteli secenekleri var.windows 98 için driver cd'si içinden cıkıyor.windows 98'den sonraki tüm sistemlerde ise tak calıstır aygıtı (plug and play)olarak otomatikman tanınıyor.yani driver'a ihtiyac kalmıyor.kullanımı da tasıması da cok kolay.usb'den bagladıgınızda,my computer'a(bilgisayarım) girince hemen hard disk ve cd'lerin yanında gozukuyor...
  • daha fazla bilgi ve gormek için tıklayınız:

    http://www.kingston.com/usb
  • an itibarı ile şirketteki bütün mühendislere dağıtılan lakin bu sırada benim avucumu yalamakla mesgul oldugum ürün. hem de 512 mb likti yaaa...

    ooff off!!!
  • bir çok markaya göre daha ucuz olan memory stick.
  • bilgisayara takili vaziyette orada oldugunu unuttup kendisine 87 derece egim yaratan bir tekme gecirdikten sonra duct tape vasitasi ile sarmalayip hayata dondurdugum alettir. can degil canandir.
  • adina guvendigim icin (bkz: kingston) ozellikle sectim bu markayi. malum, pc ramlerinde en hizlisi olmasa da en kalitelilerinden. bir de dedim u3 olsun bari, hem kolaylik olur, programlari da kullanilabilir halde tasirim yanimda dedim. fiyati da pek makuldu 2gb'lik bi versiyon icin. usb2.0 destekledigini soylememe gerek yoktur sanirim.

    neyse efendim aldim bunu basladim kullanmaya. gunler gectikce u3'un kullanim avantajlari, pratikligi beni bu alate daha da bagladi. once thunderbird* kurdum sole u3 versiyonundan, mis... 2 gunde biraktirdi bana outlooku*. basladim bi guzel maillerimi (universite emailim dahil) indirmeye. daha sonra maxthon kurdum internet exploreri unuttum. gerci maxthonu daha onceden de kullaniyordum ama artik maxthancugumu yanimda tasiyip her bilgisayarda kullanabiliyordum, dusun yani. soyle boyle derken tum islerimi bu muhtesem aletin yardimi ile yapmaya baslamistim. bir nevi kolesi olmustum yani. hatta artik aylik hazirlamam gereken arastirma raporumu laptop olmadan bile yanimda tasiyabiliyor, bilgisayar ve biraz bos zaman buldugum her yerde editleyip gelistirebiliyordum.

    2gb, tum maillerim , secmece top bilmemkac program ve eylul 2007 sonunda teslim etmem gereken master tezim icin toplamakta oldugum makaleler ve raporlar icin fazlasi ile yeterli idi. yalniz kucuk bir dezavantaji vardi bu aletin. o kadar guven veriyordu ki size, yedekleme aliskanliginiz gunden gune azaliyor, "amaaaan, kingston zaten n'olcak ki?" sorusu beyninizde daha fazla yer etmeye basliyordu. ayrica her isinizi en kisa surede halletmenize olanak sagliyordu.

    bu sabah, 3 haftadir yazmakta oldugum ve gelecek hafta teslim etmem gereken rapora bir iki ilave edip, yeni emailleri okumak icin cikarip taktim cebimden biricigimi bilgisayara ve actim bilgisayari. hafif bi yanik kokusu geldi burnuma, fandandir dedim. gorunurde hersey normaldi. tiklattim biricigimin uzerine acilsin diye, "the disk is not formatted" gibisinden bisiler sayikladi aptal bilgisayar. cikarttim taktim bi daha, bu sefer hic tanimadi diski. o anda uzerime bir volkan dolusu lav dokulmus de ruhum bedenden ayriliyormuscasina bir sizi hissettim ta suramda(oramda iste anlayin). hersey anlamsizdi artik benim icin, actim baktim icine, hafiza cipinin yanindaki ufak 5 bacakli ve "aaf19" kod adli entegre, amini siktigimin entegresi, yarimdi artik. tipki benim gibi....

    offf cok dramatize ettim farkindayim. yarin bi bakcam etrafta bi data recovery sirketi varmi diye. hayir ispanyada kolay bulurum diye icim rahat. bulamazsak, daha dogrusu verileri kurtaramazsak, iste o zaman yarragi yedik.

    son bir soz de kingston icin: hoplattin ya beni kingston, allah da seni hoplatsin emi, batasica sirket seni. neyse efendim siz siz olun asla markasina guvenip de yedek almamazlik yapmayin emi.

    halay cekerek yapilan edit: tamamini kurtaramadim ama raporumu google desktop search denilen mucizevi program kurtardi (#10361820). teh teh teeh....!!
  • 1 gblık 2.0 dti modelinin mevcut windows 98se sürücüleri çalışmamaktadır, ona göre alınız.
  • lab finalimi icerdigi gercegini goz ardi ederek pantolonumun cebinde unuttugum icin camasir makinesinde done done yikanan, yine de canavar gibi calisan guzel alet.

    (bkz: yirim)
hesabın var mı? giriş yap