• önemli edit: özel mesaj göndererek videoyu benim çekip çekmediğimi soranlar var. bu videoyu ben çekmedim sadece arkadaşlarla ortak kullandığım bir whatsapp grubunda gördüm ve sessiz kalmak istemedim. buradan gündem yaratabileceğimi düşünerek paylaşım yaptım ve istenilen farkındalığın oluştuğunu düşünüyorum. bu 9 saniyelik video görüntüsü olmadan başlık sadece haberle verilmiş olsa bu derecede etki etmeyecekti. videoyu kayda alan kişi kesinlikle doğru yapmıştır demiyorum o başka bir tartışma konusu ama gerçek şu ki bu kayıt olmasa dünya tt listesinin 1. sırasına ulaşacak derecede bir etki yaratmayacaktı. sorgulanması gereken videonun çekilmesi ya da paylaşılmasından çok ülkenin açık hava tımarhanesine dönmüş olması ve bu gibi olayların artık gündelik yaşamımızın bir parçası haline gelmesidir

    üst edit 1: (bkz: fatma bilge varan) eski eşi fedai baran tarafından katledilen emine bulut'un, annesinin katledilişine maalesef şahit olmak zorunda bırakılan 10 yaşındaki kızı olduğu iddia ediliyor. kızımız ile ilgili yapılacak ne varsa [(bkz: fatma bilge varan)buradan] yardımcı olalım.

    üst edit 2: (bkz: pitiradam)
    ekran görüntüsü

    video ve görüntüyü bu gibi yavsaklardan korktuğum için değil rahatsız edici öğeler içermesi sebebiyle sildim. yavsagin nick altına bakıldığı zaman zaten nasıl bir kımıl zararlısı olduğu belli oluyor.

    kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla özellikle +18 ibaresi ile paylaşmama rağmen anneler, çocuklar ve hassas bünyeler için paylaşımı kaldırdım. özelden video linki falan istemeyin lütfen burada konu videonun izlenmesi değil böyle bir vahşetin ülkede normalleşmesi. bu olay olalı 4 gün oldu ancak ben burdan videosu ile paylasmasam bu kadar gündeme gelmeyecekti. hanginiz ana haber bültenlerinde bu habere rastladınız?kadın cinayetlerinin gündeme gelmesi için illa ki böyle kan dondurucu bir görüntü şart değil ancak içimizdeki merak duygusu her şeyden önce geliyor. boğazı kesilen bir kadın ve buna şahit olan küçük kızı. maalesef video olmadan ülkede bunun bir haber değeri yok.

    üst edit 3: (bkz: minik recep safa yardım bekliyor) instagram

    üst edit 4: @umursamamak mutluluktur isimli yazar'ın ricası;

    merhaba, ilk entry sizin olduğu için en üstte daha çok kişiye ulaşabilir diye düşündüğümden yazmak istedim. entry'nizi editleyip küçük kız konusunda bir şeyler yapılabilir mi, yapılabilirse neler olabilir? pedagog ve psikolog çıkar belki buradan yardım edecek vs. ayrıca kıza kim bakacak akıbeti ne olacak bunlar da önemli. olay çok çok kötü ve üzülüp nefret kusmak dışında gerçekten yapıcı ve en azından kızın bundan sonraki hayatını kolaylaştıracak bir şeyler yapmayı deneyebiliriz.

    haber

    kırıkkale´de fedai baran (43), bir kafede karşılaştığı eski eşi emine b.´yi, 10 yaşındaki çocuklarının gözü önünde boğazından bıçaklayarak öldürdü. fedai b., polis tarafından gözaltına alındı.
    olay akşam saatlerinde menderes caddesi üzerindeki bir kafede meydana geldi. fedai b., kafede yemek yiyen eski eşi emine b. ile çocukları f.b.b.´nin yanına geldi. fedai b. ile emine b. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. kısa sürede büyüyen tartışmada fedai b., eline aldığı ekmek bıçağıyla emine b.'yi, kızı ve çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında boğazından bıçakladı. emine b. kanlar içinde yere yığılırken, fedai b. olay yerinden kaçtı. küçük kız ise olayın etkisiyle şoka girdi.
    çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. sağlık ekipleri, emin b.'yi ambulansla yüksek ihtisas hastanesi'ne götürüldü. şoka giren f.b.b. de annesiyle birlikte hastaneye kaldırıldı. talihsiz kadın, burada yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı.
    polis ekipleri ise kafede incelemelerde bulunarak, şüpheli fedai b.'nin yakalanması için çalışma başlattı. polis, kısa sürede cinayet zanlısı fedai b.'yi, bahşılı ilçesi girişinde yakalayarak gözaltına aldı. olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    bir insan bir insana hele çocuğunun gözleri önünde bunu nasıl yapar. aklım almıyor, o çocuğun geride kalan hayatını düşününce nefesim kesiliyor. allah senin belanı versin o.cocuğu.
  • yazıp yazıp siliyorum, bulamıyorum ifade şeklini...

    hassas bünyeler için korkunç görüntüler, açmayın!!!!

    bunlar insan değil, bunlar hiç bir şey değil.... lanet olsun aldığınız nefese!!!
  • videoyu açmayın.

    -ölmek istemiyorum

    çığlığını unutamazsınız. sakın açmayın.

    temiz edit: önce videoyu açmayın demiştim, ama açınız, izleyiniz ve derin yaranız oluşsun ki;
    ne tür bir orta doğu bataklığında yaşıyoruz görün. devletin ve kurumların da nasıl seyirci kaldığını görün.

    ve sen masum küçük kızım. senin eğitimin ve akıl sağlığın için ne gerekiyorsa ekşisözlük senin yanında olacak.
  • not: link istemeyin. yazarlardan biri erkekliginiz batsın ne demek tüm erkekleri yargılıyor dün demis. bir insanı katleden her bireyin erkekliği de kadınlığı da batsin. yalan mı ?

    kadının bogazini tutup kameraya dönerek ölmek istemiyorum demesi ve o küçük kızın yaşadığı travmayi düşünmek bile çok kötü. erkekliginiz batsın be yahu.
  • allah kahretsin. o kadina o cocuga bunu yasatan herkesi allah kahretsin.
  • açmayın arkadaşlar dicem ama açacaksınız. off çok kötü oldum.
    o kişinin bir daha gün yüzü görmemesi dileğiyle.

    düzeltme: arkadaşlar videoyu ben paylaşmadım benden niye istiyorsunuz?
    düzeltme 2: arkadaşlar videoyu ben yüklemedim yükleyen arkadaş kötü bir görüntü olduğu için kaldırmış ve doğru yapmış izlemeyin işte.mesaj atıp durmayın artık.
  • bu tarz suçların azılması için sadece ve sadece idam'a ihtiyacımız var.

    idam idam idam.
  • kadına da çocuğa da bunları yaşatan o orospu çocuğunun allah belasını versin.
    inşallah hapishanede can çekiştirerek öldürürler. her gün ölmek için dua eder.

    video çok kötü, derhal kaldırılması gerek. şikayet ediyorum.

    edit: video ekşi'deki başlıktan kaldırıldı.

    arkadaşlar streamable'da videonun altında report var oradan da şikayet edin. en azından dolaşımını bu şekilde engellersiniz.
    ayrıca video linki isteyip durmayın. gözümün önünden gitsin diye internet geçmişini bile sildim.
  • bu nedir arkadaş ya...
  • nutkum tutuldu. kız anne derken kapatmak zorunda kaldım videoyu.

    edit: kana, vahşete alışık olabilirsiniz ama bu bambaşka bir şey. lütfen seyretmeyin. link talep etmeyin.

    edit: ava giden bir koca, av olmuş (bkz: #94337127)
hesabın var mı? giriş yap