• hepsiburada.com'dan 55 lira civarına alınabilen; ses yüksekliği muhteşem, bas-tiz oranları yerinde, izolasyonu ortalama seviyede, kabloları düz olduğu için düğümlenmeyi imkansız hale getiren, koss'un başarılı kulaklığı. hatta bu kablo karışmaması olayı başlı başına bir satın alma sebebi diyebilirim. tahminime göre düz kablo ürünü daha sağlam yapmakta. tek sıkıntısı kulağa tam oturmaması denebilir ama çok büyük bir problem sayılmaz. kendi kendine düşmüyor yani. dört farklı renk seçeneği var, ben değişiklik olsun diye grisini aldım, memnunum. kulak girişine yakın taraftaki parlak çember biraz kız işi gibi dursa da, en dış taraftaki vidamsı şey durumu kurtarıyor. yurt dışı fiyatları $29 civarındayken 55 liralık yurt içi fiyatı gayet tatmin edici.

    http://www.koss.com/…ruk30__ruk30_in-ear_headphones

    not: internetten sipariş verirseniz, kutuyu açtığınızda karşınıza çıkacak şeye hazırlıklı olun. 5 liralık kulaklıklarda dahi olmayan iğrenç bir ambalaja sahip.
  • "oha, bu ne la" dedirtecek kadar yüksek ve temiz sese sahip kulaklık. eski kulaklığımda tam ses dinlediğim parçaları yarım seste dinliyorum kesiyor. kabloları da iyi düşünülmüş, fiyat performans canavarı.
  • genellikle kafa bantlı kulaklık (bkz: headphones) kullanan biri olarak günlük hayatta kullanabileceğim telefonla vs. müzik dinlerken işimi görecek bir kulaklık arayışındaydım. creative sp630'u, sennheiser cx200'ü ve akg k321'i denemiş ve çoğu insanın aksine beğenmemiştim sonra bu kulaklığı buldum. yukarıda da belirtilen korkunç paket tasarımını görmezden gelip zamanında kullandığım koss portapro ve sportapro'nun hatrına bu kulaklıkları almaya karar verdim. sabah elime geçti kulağımdan çıkaramıyorum. inanılmaz bir performansa sahipler. tekrar koss hayranlığımın sebebini kanıtlamış oldular. tam bir fiyat performans canavarı. kesinlikle öneririm.
  • fiyatına göre gayet güzel kulaklık. yakın fiyata satılan xiaomi pistonlardan çok daha kaliteli ses veriyor ama mikrofonu yok.

    kutusuna ayrı değinmek lazım. zarar vermeden çıkarmak gerçekten zor. plastiği elimi hafif kesti hatta.
  • siz burada yazan amerikan ajanlarının incelemerine kanmayın, bok gibi kulaklıktır kendisi. gelelim sebeplerine;

    koss piyasasa kendinden söz ettiren hatırı sayılır markalardandır hani şu gözün kapalı al denilen.

    basslar; creative ep630dan hallice yeri göğü hissediyor müzik dinlemek istemiyor sadece fa anahtarı okumak istiyorsanız tabii ki de tercih edilebilir.

    mid; eğer vokalimiz biraz kontrabass sese sahipse kendisini kick ya da bas gitar gibi duymaya başlıyorsunuz hatta bas gitarın sesi ortalamanın biraz üstündeyse, dinlediğiniz tür funk blues vs ise gitar overdrive tonlarda dolanmıyorsa sikseniz duyamazsınız dikkatinizi vermeniz şart verincr de sesin ne kadar suni olduğunu anlayıp, hayal kırıklığı yaşamanız muhtemel.

    tiz; midden hallice sadece daha çok sivrildiği için dikkatinizi vermeden duymanız daha muhtemel tabii baslardan sıra gelirse.

    gelelim artı ve eksilerine;

    artıları
    -36 tlye bile bulunabiliyor, fiyatına göre yarışabileceği çoğu markadan iyi ortalama piyasasının 50 tl bandında olduğunu unutmamak lazım.
    -güven veren, az düğümlenen, kolay açılır kablo.
    -bol bol sanal bass, strong bass reklamının hakkını vermesi.
    -yüksek ses. kısa burn-in süresi 2 3 saattr hissedilir fark oluyor.
    -house, elektro, dance türleri için fp ürünü.

    eksileri;
    -sanal sesler, ayırt edilemeyen enstrumanlar.
    -ergonomik olmayan tasarım(kulaklığı kulağınıza - şekilde değil / şekilde takmanız, haliyle yürüdükçe kulaklığın aşağıya doğru düşmesi pedlerdr olan boşluk yüzünden düzeltme gereği hissetmeniz.)
    -ekolayzırsız kullanmak zor rock klasik vb müzikler için kullanışsız.

    bu fiyata tavsiyem; philips she3900 benzer ses çıkış gücü dengeli ses dağılımı.

    100 tl civarında tavsiyem; audio-technia cks55x dengeli akustik daha realistik sesler.

    ya da para kasıp sennheiser momentum in ear alın bana dua edin.(amazonda 70 euro kargo dahil. bu kulaklığı yüksek ohm çıkış gücü olduğundan telefonunuzun ses kartının desteğini bilmelisiniz, ben creative omni 5.1 ile bazen de creative soundblaster play ses kartı ile kullanıyorum)
  • sanalmarketimden 55tl kırmızı rengini aldığım kulaklık. malzeme kalitesi sert plastik ve kaliteli. kablo yassı olduğu için oldukça sağlam ve karışmaya olanak saglamiyor. ses oldukça yüksek ve son ses te bozulma oluşturmuyor. kulaklık tam bir bass canavarı. fakat baslar okadar öndeki tüm sesin önüne geçiyor. tizler çok keskin ve kulak tırmaliyor. vokaller çok geride. ses netlik konusunda çok tatminkar gelmedi. dengeli bir kulaklık değil. bas severler bayilacaktir. fakat pop müzik dinleyenler için pek tatmin etmedi.
hesabın var mı? giriş yap