• tam olarak neyi bilmediğini bilmeyen bir şahıs.

    bi kaç videosunu izledim. hepsi tamamen show amaçlı çekilmişler ve bu adam ne dediğini , hesap yapmayı bilmiyor.

    örneğin 11kw motorlarla bir sistem yapmış ve sonucunda 90 kw civarı elde ettiğini iddia ediyor. kaçırdığı veya sakladığı nokta şu. elde ettiğini iddia ettiği çıkış gücünü motorlar boşta deniyor. 90kw gücünde bir motora sahip olabilirsiniz ancak bu motorun çıkışında yük yok ise boşta çalışma gücü %10 civarında hatta daha da düşük olacaktır. bu sayede 5-10 kw bir güç ile 90kw motoru boşta döndürmek herhangi bir zorluk içermez.
    bu kadar basit bir mantığı dahi kuramayan, göremeyen bir insanı mucit diye tanımlamak büyük hata olur.

    bu adama kızmamak lazım. suç bu adamı meşhur eden sürekli araştırmadan veya teknik bir ekibe danışmadan sansasyonel gündelik haberler yapmaya bayılan medyanın.
  • içinde mucit ruhu yatan biri anlaşılan. bu ruh öyle bir hale sokar ki insanı hakkaniyet gözünü kör eder.

    mühendislik fakültesine gitseydi mucitliğinden eser kalmazdı, zira anlayacaktı bildiklerinin okyanusta damla olduğunu. iyi bir mühendis olurdu evet, mucitliği teşvik eden bir ülkede olsaydı belki gerçek anlamda da mucit biri olabilirdi. türkiye'de zor bu işler.
  • suya elektrik verip, ampulu suya batırarak yanmasını sağlayıp, mucizeymiş gibi sunan şahıs. e su iletken zaten amk. ilkokul 4 fen bilgisi dersi?

    ben sana bişi söylim. küvette yıkanırken traş makinesini sakın küvete düşürme, ampül sen olursun. hatta direk at içine, bak icat. insanı ampüle çevirdin. bravo. mucit mk.

    neymiş denize elektrik vericekmişiz, tekneler öyle gidecekmiş. oldu mk. 10 tane tekneye elektrik vericen diye komple nükleer santralleri okyanusa bağlayalım. balıklar kuşlar da cızbız olsun. suyun direnci bilmemnesi kaybolacak enerji hiçbirşeye girmiyorum bak. adamlar bakır tellerle elektriği transfer ederken enerji kaybediyor. bi kişi de demiyor ki sen napıyon amk?

    https://youtu.be/2xrxkvggbuq?t=433
  • youtube şans eseri karşıma çıkardı. sanırım yargılanmış. tescilli bir dolandırıcı kendisi.

    yalanlarını inanarak, yürekten söylüyor. e hal böyle olunca pamukova gibi bir yerde kolaylıkla silkeleme yapabiliyor. ama bu hitap ve dirayetli duruşuyla koca memlekette kendi adına daha büyük "işlere" imza atabilir.

    bana kalırsa iki kelimeyi bir araya getiremeyen tosun bunun getir götürünü yapar. çünkü bu arkadaşın politik yanı kuvvetli yani güzel üflüyor. bu da bizim milletin hoşuna gidiyor. bir de bol bol yalan dolan ve yüksek gelir modeli vaat etse kolaylıkla milyar dolarlık işlere imza atabilir.
hesabın var mı? giriş yap