• mükemmel bir (bkz: naught boy) şarkısı, klibinde çocuk sağır ve kötü ruha kulaklarını tıkayarak meydan okuyor.
  • günde 20 defa izlenen, 200 defa dinlenenlerden
    ...
    http://www.youtube.com/watch?v=3o1_3zbukm8
  • nedense ağlatan bir melodi olarak kabullendiğim eser. şu ara kulaklarımı kapatıp aptalca bi yere varamadan koştuğum için sanırım.
  • değişik ama çok güzel bir klibe sahip olan şarkı.hikayesi de ayrı mistik.
  • günlerce jason derulo breathing * benzeri yeni şarkı mı yapmış diye arattığım , pal fm sayesinde bilgilerine ulaştığım şarkı . videosu son zamanlardaki favorim papaoutai gibi oldukça duygusal .
  • klibi ilginç şarkı. ne anlatılmak istediğini ing. çevirilerde pek anlamadım ama mistik bir şeyler içerdiği belli. anlatan olursa dinlemek isterim.
  • kısa film tadında klibe sahip olan etkileyici şarkı.

    klibin hikayesi kaba taslak şu şekilde sanırım:

    1800'lerde bolivya'da küçük bir çocuk var. üvey babası bunu dövüyor. çocuk dayanamıyor çekip gidiyor. nere gideceğini bilmiyor ama. yaş 8. nereye gitsin? ama çocuğun yeteneği var. bi yerde kötü bir duygu silsilesi varsa çocuk onu buluyor. sonra bir gün çocuğun bu yeteneği ortaya çıkıyor. bi yerde yaşlı bir adamı eziyorlar. bu oraya gidip deprem gibi çığlık atıyor. duyanlar öyle diyor. herkes çil yavrusu gibi kaçışıyor, o yaşlı adam hariç. buna teşekkürler ediyor. ha ilk başta kimsesiz bir köpek buluyordu önce.

    sonra bunlar yine yola koyuluyorlar. yine bi adam buluyorlar. fil yüzlü. yıldırım düşmüş herhalde yüzüne. bunu da alıp bi sığınağa gitmeye çalışıyorlar. bu sığınak -mağara- bi çölün ortasında. orda bi yerde psikopata bağlamış insanlar varmış. bir birini kesiyor ayıp şeyler yapıyor vs. bunları onlara yaptıranda o mağaradaki bir şeymiş. mağaranın yakınında bu fısıltılar duyuluyormuş. hep beraber gittiler. çocuk, köpek, yaşlı adam ve fil yüzlü adam. ama çocuk dışındakiler korkmuş. girmeyelim etmeyelim diye. çocuk tutturuyor ben gireceğim diye. çocuk işte. bu giriyor. diğerleri dönüyor. 18 nisanda da fısıltı durmuş. ama hangi yıl orası bi meçhul. çocuk çıkmamış hala içerdeymiş.

    bu arada klibin orjinalinde yaşlı adam kalp alıyor bi amcadan. kanlı manlı. o sahne televizyonda çıkmıyor.
  • klibi bana the wizard of ozu hatırlatan naughty boy şarkısı.
  • son gaz rock'n coke'a hazırlandığım şu sıralarda başka bir şey dinleme isteği bırakmayan şarkı. kafamdan atamıyorum sevgili sözlükçüler.
  • naughty boy'un klibi de, kendisi de çok güzel olan şarkısıdır.
hesabın var mı? giriş yap