• emziren annelere vitamin, mineral vs vs takviyesi olması amacıyla hazırlanmış anne içeceği. tadı, az şekerli vanilyalı pudinge benziyor.
  • üzerinde yazdığına göre sadece 5 kullanımlık(200gr) paketi marketlerde 20tl den satılıyor ki emziren anneler için günde 2-3 kullanım önerilir de demişler milupacı amcalar. o da ayda 15 paket 300tl ye denk geliyor ki çüşünüz demek istiyorum o amcalara müsadenizle.

    (bkz: milupa)
  • insandan başka hiçbir memeli süt üretmek için süt içmez. (bkz: la leche league)
    sütü yeten annelere neden birşeyler satmıyoruz dehası altında pazar payını genişletme hamlesi.
  • kakaolusu da çıkmış olan içecek. çok tatlı geldiği için içemeyen, içine azcık granül kahve atıp tadını buruklaştırmaya çalışan anneler duymuştum.
  • sütü arttırmaktan ziyade süt kalitesini arttırmak için tüketilebilecek içecek. zira gün içerisinde her besin grubunu gerektiği kadar tüketemeyebiliyorsunuz. günde 1 fincan yeterli olacaktır eğer düzgün beslenebiliyorsanız. ayrıca tatlı içecekler seven anneler için oldukça lezzetli, bana göre biraz sahlepe benziyor.
  • 2,5 - 3 sene önce ilk defa markette görüp aldığım içecekti. sonra bir gün baktım bunu mothercare'de denetiyorlar, bir gün markette dikkat çekici bir standa koymuşlar, sonunda da reklamı çıktı. burada yazıldığı gibi bence de sütü yeten annelere de bir şey satmamız lazım kafasından çıkmış bir ürün bu. dengeli besleniyorsanız hiç de gerek yok ama görünce "kesin bir şeyi eksik yapıyorumdur, hem içeyim canım ne zararı var ki" diye alırsınız. ben tadını hiç sevmemiştim, bir bardak süte şeker koymuşsun, bir de azıcık tuz koymuşsun gibiydi.
  • çayı da var.
  • psikolog olmadığı halde kendini bu şekilde tanıtan kişilerle işbirliği yapan, dolayısıyla dolandırıcılığa da ortaklık ettiği iddia edilen firma. eğer böyle ise şikayet edilmesi gereklidir.
  • sanılanın aksine anne sütünü arttırmak için içilmez. anne emzirirken demir,vitamin...vs. kaybeder. hatta yaklaşık altı ay boyunca saçları avuç avuç dökülür bu sebepten. lactamil,kaybedilen vitamin,mineral desteğini sağlar.
    rezene içmekten (vitamin eksikliği için değil, sütün artması için ) bunalmış bünyeme iyi gelen içecek. çakma psikologla da çalışmaktan vazgeçtini biliyorum. bir kutu günde iki tane içerseniz beş gün kadar gidiyor. bu açıdan pahalı biraz. ben birkaç günde bir içiyorum. ağır geliyor öbür türlü. sahlebi andırıyor tadı.
hesabın var mı? giriş yap