• anlaşılması zor kızlardır.

    kendilerine tek söyleyebileceğim lorem ipsum'dur. onunla da bir yere kadar tabii.
  • latinlere hatun derim ben. ne o oyle ruslara tanrica muamelesi yaptilar yillardir hala da yapmaya devam ediyolar. guzellik yetmez be her zaman isve cilve biraz da sicaklik lazim. ruslarin sogukluguna latinlerin o sicakligi. neyse boyle iste
  • popoları, göğüsleri ve ten renkleri vs birçok özellikleriyle genel olarak dünyanın en güzel kızlarıdırlar. sempatik ve sıcak kanlı tavırları da es geçilemez. tabi illa ki latinlerde de çirkinler olur ancak yüzde 70 i güzeldir. (not: kişisel araştırmalarım sonucu bu oranı veriyorum)
  • en havalıları, en havanalılarıdır:
    https://www.flickr.com/…/15216777894/in/photostream
  • kalçaları türk standartlarına ve zevklerine göre bile geniştir. ama yüz güzelliği hususunda kesinlikle, dünyanın geri kalanının bir araya getirilip karıştırıldığı bir kazan misali, uzaylıların ar-ge laboratuvarıdır. eğer değilse, nedeni türk estetik cerrahları ile rekabet edebilecek kalitedeki latin amerikalı estetik cerrahların müdahalesidir.

    kolombiya ve venezuela kıtanın yüz akı olup, vatandaşları güzellik konusunda tüm dünyalardaki tüm yarışmalara daimi, doğrudan ve hatta final-four'dan katılma hakkına sahiptir. ama yarışmayı slavlar kazanır, o başka bir konu.

    (bkz: nip/tuck)
  • sahip oldukları iç gıcıklayıcı yuvarlak hatları ile bir kadın nasıl olmalıdır sorusunun cevabıdır.
  • hayattan keyif almayi ogrenmek icin birlikte olunmasi gereken kizlardir.
  • kolombiyali kizlar : cok para yerler, para yedirdikce sizi mutlu eder. kalcalar ve gogusler buyuk olur.

    perulu kizlar : utangaclardir, ufak seylerle mutlu olurlar. peru mutfaginda cok baharat kullanildigindan biraz degisik kokabilirler.

    arjantinli kizlar : en iyi muhabbeti bunlar yapar, giyim kusam konusunda diger ulkelere gore daha iyi seviyededirler.

    brezilyali kizlar : guzeli cok guzel, cirkinide maymun gibi olabiliyor. filmlerde dizilerde herkese veren kotu imajlarina ragmen tutucu tayfasi fazla olan kizlardir.

    silili kizlar : latin denmesine ragmen en soguk tip bunlardir, ot ve alkol almak bunlara gore normaldir. yalan huylari vardir, erkek arkadasi mutlu edemiyorsa aldatmayi normal gorurler.

    paraguayli kizlar : en iyi takilcak kiz grubudur. sicakkanli, samimi ve sempatiklerdir. erkegine baglidir onu mutlu etmek icin cabalar dururlar.
  • meksikalı kadınların es geçildiği başlığa konu olmuş kızlardır. bana göre dünyanın en güzel kadınları meksika'dan çıkar. parlak, çok tatlı esmer bir ten renkleri vardır. keskin yüz hatları, delici bakışlarıyla kalpleri titretirler.

    içlerinden salma hayek ve thalia gibi dünyaca ünlü güzelleri çıkartmışlardır.
hesabın var mı? giriş yap