• kabaca torrent ve bitcoin "mekanizmalarını" birleştiren bir "içerik paylaşım ağı" anladığım kadarıyla.
    başarılı olursa büyük gürültü koparacaktır, ama harcarlar bunu matmazel.
  • youtube'u tahtindan edebilecek media platformu. en buyuk ozelligi icerik sahibinin urunun tum kontrolunu elinde tutabilmesi. blockchain teknolojisini kullandigi icin her hangi bir sekilde sansurlenmesi, engellenmesi, kullanicilarin takip edilmesi mumkun degil. bitcoin ve altcoin piyasalarinin hareketli oldugu su zamanlarda guzel bir yatirim firsati olabilir. live stream desteginin gelecegini duyurduklarindan beri hem bilinirliligi artti hemde platformda kullanmak icin gecerli olan kredilerin degeri 15000(0.4$) satoshi civarindan 33000(0.8$) satoshi civarlarina firladi. haftaya yapacaklari developer event'inden sonra yeni ozelliklerle beraber daha da populerlesmesi muhtemel. early access davetiyesi almak icin suradan kayit olabilirsiniz. nasil bir platform oldugunu gormek icin https://www.youtube.com/watch?v=rzieedlwpdo
  • (bkz: lbry credits)
  • 22 haziran 2017'de yapacaklari event icin cok guzel gazlayici bir video yayinlamislar. merakla 22 haziran'i bekliyoruz. kayit olmak icin suradan

    https://www.youtube.com/watch?v=xxnweaoep4o
  • efe aydal'ın podcastleri sayesinde öğrendiğim bir platform. bağımsız bir yapı olmasından ötürü hoşuma gitti.
  • internet üzerinden para kazanmak isteyenlerin tercih edebileceği bir video izleme sitesi.

    peki bunu nasıl yapıyorsunuz?

    sıralayalım;

    - siteye kayıt olup hesabınızı doğrulayınca karşılama ödülü kazanıyorsunuz.
    - günlük video izledikçe 1 ile 100 arası lbc kazanabiliyorsunuz.
    - videolarınız başkaları tarafından beğenildikçe lbc alıyorsunuz.
    - abone sayınız belirli miktara geldikçe, sürekli lbc bazında tip kazanıyorsunuz.

    bu ödülleri de bir seferlik vermiyor. mesela abone sayınız 5 olunca ödül alıyorsunuz. sonraki levelde de abone sayınız 10 olunca yine ödül kazanıyorsunuz. böyle katlayarak gidiyor.

    platformu sadece 2 gündür kullanmama rağmen 150 lbc kazandım. şaşılacak derecede çok kazandırıyor. üstelik sadece 2 video yükledim. güncel lbc coin fiyatı ise 0,015 $ seviyesinde. şu an lbc coin coinex, bitrex gibi büyük borsalarda yer alıyor.

    kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

    gelen mesajlar üzerine edit: siteden para kazanabilmek için üyeliğinizi onaylatmanız gerekiyor. işlemi adım adım şu şekilde yapabilirsiniz;

    1. "rewards" bölümüne girin.

    2. discord doğrulamayı seçin.

    3. sizi discord'a yönlendiricek discord hesabınıza giriş yapın yoksa yeni hesap açın.

    4. giriş yaptıktan sonra sizi bir sohbete yönlendiricek orada @rewardsbot yazan yazıya tıklayın.

    5. tıkladıktan sonra mesaj kutusu açılacak. açılan kutuya #rewards-approvals yazıp gönderin.

    6. dediğim mesajı gönderdikten sonra size otomatik mesaj gelicek. mesajdaki ilk linke (verify ile başlayan) tıklayın.

    7. tıkladığınız link sizi forma yönlendirecek.

    8. sizden discord hesabınızı bağlamanızı isteyecek ardından herhangi bir sosyal medya hesabınızı bağlanmanızı isteyecek (facebook, twitter veya linkedln en az 1 tanesi ya da hangileri varsa bağlayabilirsiniz onay alırken işe yarar 1'den fazla olması.) bunu da yaptıktan sonra lbry nereden duydunuz neden kullanmak istiyorsunuz gibi sorular mevcut sorulara uygun cevap veriyoruz ve send tuşuna basıyoruz.

    9. send tuşuna bastıktan sonra hemen tuşun yanında bize code vericek bu kodu kopyalayıp discordtaki mesaj gönderdiğimiz yere gönderiyoruz ve hesabımızı onaylamaları için bekliyoruz 1-2 gün içinde onaylanıyor.

    önemli not: form sonu verilen kodu discordtaki bota mesaj olarak göndermezseniz formunuz işleme alınmaz.
  • sonunda sürekli problem çıkaran app formatından site formatına geçebilmiş platform (lbry.tv). işine gelmeyen/ mainstream olmayan her şeyi yasaklayan youtube zihniyetinden sıyrılmak için gereken ağlardan biri.
    ama gördüğüm kadarıyla hala çok zavallı. en popüler kanallar 300-500 aboneli.
    nasıl olacak bilmiyorum.
  • herhangi bir ülke sınırlaması olmadan üye kabul eden, son zamanların yükselen sosyal medya sitesi. şuan 1 lbry fiyatı 1 tlden fazla. son bir kaç aydır, site yönetimi ödül musluğunu kıstığı için ve dolayısıyla dolaşımdaki lbry miktarı azaldığı için ve son olarak site gün geçtikçe popülerliğini arttırdığı için fiyatının daha da artması kaçınılmaz. *

    nasıl üye olabileceğinizi ve üyeliğinizi onaylatabileceğinizi 2 üstte yer alan entrymde anlatmıştım.

    yine de üyeliğiniz onaylanmazsa veya işlem karışık gelirse, farklı bir yöntem deneyebilirsiniz. bu yöntem için, en az 300 aboneye sahip bir youtube kanalına sahip olmanız gerekiyor.

    adımları anlatayım.

    * ilk olarak buraya tıklayarak, lbry üyelik oluşturma sayfasına ulaşıyoruz. ancak dikkat etmeniz gereken nokta, aşağı kısımdaki "sync my youyune channel" kısmını işaretlemeniz. mail adresinizi ve şifrenizi ilgili kısımlara yazıp sign up butonuna tıklıyoruz.

    * üyeliğimizi başarılı bir biçimde oluşturduktan sonra, mail adresine gelen üyelik onaylama linkine tıklıyoruz.

    * üyeliği onayladıktan sonra, lbry sitesine giriş yapıyoruz.

    * şimdi geldik en cafcaflı kısma. üst menüde yer alan upload kısmına tıklıyoruz. açılan seçeneklerden "sync my channel" kısmına tıklıyoruz. youtube hesabımıza erişmek için, gmail adresimizi ve şifremizi yazıp kanalımıza giriş yapıyor ve gerekli onayı veriyoruz.

    * youtube kanalımızdaki tüm videolar, otomatik olarak oluşturulacak lbry kanalımıza upload edilecek. hem kanalınız oluşturulacak hem de daha fazla bonus kazanma şansına sahip olacaksınız.

    bu sistemin güzel bir yanı da, youtube kanalınızın abone sayına göre, aylık belirli bonus ödülleri kazanabiliyor oluşunuz.
  • şaka maka 2 tl olmuş para birimi. ortamlarda ref falan dilenenler artık sadece video izleyerek daha çok para kazanabilir (bkz: odysee.com).
  • “lbry does to publishing what bitcoin does to money” sloganiyla hareket eden blockchain projesi.

    sec‘ye karsi verdikleri hukuk mucadelesi sayesinde tanidim bu ekibi. ilgi cekici bir duruslari var.
hesabın var mı? giriş yap