• 10 sene önceki kadrosunun bugün bile avrupada hayvani bir başarı sağlayacağı aşikar olan ilginç ingiliz takımı bir de eski günlerin hatrına man. utd'yi maymun etmiştir daha taze.
  • dün sahasında bristol rovers'la oynadığı maçta 10 kişi kalıp 1-0 geriye düşmesine rağmen, 4 dakikada bulduğu 2 golle football league championship'e yükselen takım.
  • derby maçında görülmüştür ki defanslarına bir çözüm bulamazlarsa 2010-2011 sezonu kabus olacaktır...
  • bu gece preston north end karşısında 4-1 öne geçmişken 4-6 geriye düşen takım. yazık lan.
  • hey gidi leeds united hey. nerede bir zamanların kewell, bakke, viduka'lı fırtına gibi esen leeds united'ı, nerede bugün 4-1 öne geçip 6-4 yenilen leeds united. futbolun çok enterasan bir oyun olduğunu bir kez daha gösterdiler. her çıkışta olan takımın bir gün düşebileceğinin en büyük kanıtlarından biridir bugünkü leeds united takımı.
  • bugün câmiâsına ait bir bireyle (taraftar, yönetici, teknik adam farketmez) karşılaşsam tekme tokat dalacağım futbol takımıdır. e ama allah belanızı versin be arkadaş. tarihinizden utanın. 4-1 önde gittiğin maçta hemide elland road'da maçı 4-6 veriyorsun be. kendini de yakıyorsun bizi de yakıyorsun. ya git kendini yak. cehennemlerde yan, ibnenin evlâdı. ama beni niye yakıyorsun. 3 kuruş para görmesin mi cebimiz. lânet gitsin senin gibi takıma da, böyle kadere de be. tüh lan size. ibneler.
  • avrupa kupalarında yeniden eşleşmek için dua ettiğimiz kahpeler klübü. istiklal caddesini basmaya çalışıp paket olmalarıyla ünlü bir taraftar grubuna sahiptirler. para yakarlar, kızlara pandik atarlar, yoldan geçenlerin göğüslerini ellerler, sokak ortasında cinsel organlarını açarlar, gittikleri ülkenin bayrağını yakmaya çalışırlar sonra paket olunca da 10 sene geçse bile ağlayıp şikayet üstüne şikayet ederler mahkeme kapılarında.
  • keşke bir daha eşleşsekte 2 tanesini değil 22 tanesini kessek. bir türkler delihanlı adamlarız istiklal caddesinde salyangoz sattırmaz, asla namuslu irfetli türk kadınlarımızın memelerini elletirmeyiz. elleyen memeyi hemen bıçakla keseriz. kestikten sonrada adalet diye ağlamayın burda adaleti biz sağlarız. ne de olsa 1000 gaasaraylı 2 leedsliyi yok eder.

    vallahi ironisi bile boktan oluyor. hala yıllar geçmişken iki kişiyi bıçaklamayı kendilerine göre haklı gerekçelerle savunup övünenler, adalet istemeyi ağlamak olarak görenler var. kendilerine allah , vatan, şeref, namus bekçiliği görevi üstlenenler, ota boka tahrik olanlar bolken bir daha eşleşmek istemiyorum.
  • tribün aleminin ''t'' sini bilmeyenler için türkiye'ye turistik gezi yapmaya gelmiş masum kültür elçilerinden oluşan bir taraftar grubuna sahip klup. leeds united taraftarının kemik kitlesini oluşturan ve kendisine york shire republic army adını veren tayfanın kafa adamlarıydı burda olayı yapanlar. 2 kişi falan değil bildiğin 200 kişiydi herifler. dünyanın her ülkesinde mevzu yapan kendi ülkelerinde gbt'leri 10 sayfa kayıt veren holiganlardı.

    geldiler.. gelmez olaydılar.. çünkü hala ciğerimiz yanıyor. çünkü bu işin cefasını onlar değil 10 yıl geçse bile galatasaray tribünü çekiyor. çünkü canlarımızı, abilerimizi, kardeşlerimizi hala cezaevlerine gönderiyoruz o leeds taraftarı yüzünden ama galatasaray sağolsun. geldikleri an havalimanında; ''hello hell we leeds'' dediler, pankartı açtılar ve o andan itibaren akıllarınca olay çıkarmak için herşeyi yaptılar. tribün alemini kovalayan herkes mevzu yapılacak adamla yapılmayacak adamı ayırır. galatasaray tribününe götünü açıp şekil koyarsan galatasaray tribünü gelir o götü siker. bu kadar açık ve net. gündemi postadan, milliyetten vs'den takip etmekle öğrenilmiyor tribün alemi. leeds taraftarına masum diyen uzak olsun bu işlerden.

    hayatta böyledir tribünde çünkü tribünler hayatın sokağın aynasıdır. efendi adama kimse dokunmaz. gidip adamın mekanını basmaya çalışırsan, gidip kalemiz olan kendi semtimiz olan pera'da gs tribününe gider yaparsan, gidip ağzınla değil götünle içerek şişelerle saldırırsan, gidip taksim ortasında belanı ararsan bulabilirsin. göz almışlardı bunu sadece gs tribününün gücünü hesap edemediler. göze almışlardı çünkü dünyanın heryerinde organize olarak maç öncesi kavga eden adamlardı leeds'in 2000 yılında buraya gelen taraftarları.
hesabın var mı? giriş yap