• alan aklıma sıçayım. aldığım 2 laptopta da ekran kartı sürekli sorun çıkarıyor, uyumsuzluk sorunu veriyor. sanki kolaylık sağlamak için değil de zorluk çıkarmak için yapılmış bir şey. bundan sonraki hayatımı lenovo markasını batırmak için vakfedeceğim. alanın da aldıranın da suratına tüküreyim. beceriksiz mühendisler yapamıyorsanız bırakın yapabilenler satsın.

    edit: kanıt isteyenler olmuş. doldurucam burayı kanıtla donatıcam. ne kullandığım autocad'de ne oynadığım oyunda ne render programlarında hiçbirinde stabil çalışmıyor. allah'a emanet pc kullanıyoruz. ben "your graphics hardware does not support all features (csm) needed to run this game" benzeri uyarıları almaktan (çünkü sevgili laptoplarımız harici ekran kartını değil de intel'in anakart üzerindeki ekran kartını okuduğu için bu ekran kartıyla bir bok açamazsın diyor) bıktım. ne diyeyim programa bana biriniz söylesin, senin içinde 960m ekran kartı var kendine gel diye nutuk mu çekeyim. her hafta ekran kartını güncellemekten evime tebligat gelecek ne indiriyorsun bu kadar diye. yapamamışsınız.

    edit 2: bazı arkadaşlar program>sağ tık>yüksek performanslı istemciyle çalıştır demiş. sorun o şekilde bir problem değil. görünürde hiçbir sıkıntı yok, her şey düzgün çalışıyor gözüküyor ama programları onboard ekran kartı üzerinden kullanıyor. ciddi ciddi 90’lar kapatıp aç yöntemiyle çözebiliyorum sadece problemi. burayı da forum donanımhaber’e çevirmek istemem konuyu uzatıp.
  • ne yazık ki bende de bir tane var ve içimden açıp bir şey yapmak gelmiyor dizi izlemek dışında. yeni alır almaz ekranında yaşadığım sıkıntı sebebiyle servise göndermiştim ama her tarafı çizik bir şekilde geri geldi. bir şey alınca da sorun yaşadığımda o üründen soğuyorum, yüzüne bakasım gelmiyor açıkçası. 2015'ten beri bende ve doğru düzgün kullanamıyorum. tam adını bilmiyorum ama geriye doğru katlanıp cep telefonu gibi dokunmatik bir ekrana sahip bu arada.
  • +1 ile katıldığım önermedir.
  • aynen katildigim onerme.
    daha yeni almama ragmen birden fazla sayfa acamiyorum.
    oyun zaten oynayamiyorum onu gectim kasabilir sonucta laptop.
    ama yani basit bir google sayfasinin yaninda baska birsey calistirmaya kalkinca kitleniyor
    hayatimda bu kadar yavas ve ise yaramaz bir laptop gormedim
  • iki tane laptop üzerinden markaya bok atmak için açılan yersiz bir başlıktır.
  • 2012 yılında aldığım 2.2 ghz 6 gb ram 2 gb nvidia gt 635m core i7 lenovo z580 dizüstüm hâlâ taş gibi çalışarak siz ve sizin gibi düşünenlerle birlikte zamana da meydan okumaktadır.

    reddettiğim düşünce.

    düzeltme: z580 kullanıcılarından onlarca mesaj geliyor. hepsi aynı fikirde. bir efsanenin dirilişine tanık oluyoruz adeta.

    z500 serisinin diğer cihazlarını kullananlardan da birçok mesaj aldım onlar da aynı şekilde düşünüyor.

    efendim durduramıyoruz yıllanmış g serisi kullananlardan da memnuniyet mesajları geliyor.
  • hemen hemen 6 yılımı beraber geçirdiğim lenovo ideapad y500 bilgisayarımla katılmadığım önermedir.
  • +1 olarak katılırım
    aldıktan sonra pişman oluyorsun
  • bir acer veya hp kadar çöp olmadığını düşündüğüm önermedir. hp laptopun üstüne 2 yumurta kırıp omlet yapabilirsiniz. yeni modelleri belki o kadar ısınmıyordur bilemem. ben ise hiç asustan vazgeçmedim.
hesabın var mı? giriş yap