• diğer mevcut siyasi oluşumlardan farklı olarak libidal demokrat parti aynı zamanda bir sosyalleşme ortamıdır. ayrıca, sloganımız bize oy verin size istediğinizi verelim şeklinde oldugu dedikoduları bizi çekemeyenlerin uydurmasıdır. üsttede belirtildiği üzere, amacımız türkiyeyi öncelikle libidal ve sonra her açıdan çağdaş uygarlık seviyesine cıkarmaktır. parti programıyla ilgili olarak benim eklemelerim şunlardır;
    -abye girmek birincil amaç olsun böylece gençlerimiz serbest libidal ortama aksın.
    -ilköğretimden itibaren freud okutulsun, ilerleyen yaşlarda varoluşcu yazarlarla devam edilsin. libido nun önündeki engeller* böylece kalksın.
    -erotik ürünler pazarlayan mağazaların sayısında artış yapılsın, hatta bunlardan vergi alınmasın ve en kalabalık caddelerde arsa verilsin.
    -insanlara haftada bir belli bir ölçüde bedava alkol dağıtılsın, geleneksel bugun sevişelim bayramı yapılsın.
    not: efendisizi ve ibrahim tatlıseksi saflarımıza katmak hedeflerimiz arasındadır.
  • cinsellik bakanligi gibi bir bakanlik kurup ba$ina ibrahim tatliseks'i getirdikten sonra tum ulkeyi saglikli ve dogru cinsellik (?) uzerine te$vik edecek bir sistem getirmesini bekledigimiz, ulkeyi daha kotuye goturmesi pek mumkun gorunmeyen umit verici parti..
  • vado da sola gibi yüce bir solipsisti sonunda bünyesine katan parti. artık önümüz daha açık, gelecek daha berrak, biz daha tutkuluyuz.
    (bkz: hep ileri daha ileri)
  • türkiye abazan partisinin destek verdiği oluşum.
hesabın var mı? giriş yap