• çek tenis oyuncusu.. bu sene wimbledon ilk turunda ana ivanovic'in anasından emdiği sütü burnundan getirdi, 2 maç puanından yararlanamadı ve yenildi.. bu hafta istanbul'da çiftlerde partneri vorakova ile julia görges/patty schnyder ikilisini çekişmeli bir süper tie-break sonunda yenerek kariyerinin 6. çiftler şampiyonluğunu kazandı.. günün daha erken saatlerinde geçen hafta bad gastein'de şampiyon olan andrea petkovic'i geçerek kariyerinin 3. tekler finaline çıkmayı başardı.. yarın vera dushevina karşısında ilk şampiyonluğunu arayacak.. vera da ilk şampiyonluğunu kazanma derdinde, güzel maç olacak..

    oyun stili agresif baseliner.. vole, slice hak getire.. sadece groundstroke.. ama turun belki de en sert vuranlarından birisi.. bugün 192 km/h ile servis kullandı.. forehand tekniği çok değişik.. hem tek el, hem çift el forehand kullanıyor.. bunu yapan başka bir tenisçi bilmiyorum ben..
  • elemelerden gelip madrid 2012'de fırtınalar estiren kadın tenisçi. geçtiğimiz senenin wimbledon şampiyonu kvitova'yı yendikten sonra makarova'yı ve son us open şampiyonu sam stosur'u elemiştir. yarı finalde serena williams'ın rakibi olmuştur.
  • bir çiftler spesiyalisti olarak, ara ara teklerde de parlayıp sonra sönen tenisçidir.
  • sara errani yi yenerek charleston'da yarı finale çıkan tenisçi
  • çiftlerde andrea hlavackova ile akmakta olan 1985 doğumlu tenisçi.
hesabın var mı? giriş yap