• türkerler grubunun yaptığı izmirin ortasında yükselecek olan 406 konutun ve ofislerin bulunacağı sembol yapının adı. reklamında murat boz oynuyor.
  • "urla'ya 20 dakika" sloganıyla sunuluyor.

    arkadaşlar halkapınar'dan bırakın urlayı, balçova'ya biri gündüz trafiğinde yirmi dakikada varsın, ben de kimliğimi ifşa edip cumhuriyet meydanında eşek gibi anıracağıma dair şeref sözü veriyorum. millet bu kadar da kandırılmaz ya hu.
  • 240 metre 59 kat ile türkiye'nin en yüksek bina projesi olduğu söyleniyor. 1100 civarı ofis ve konutun yanısıra, divan residences, avm, doğuş grubu restoranları ve butik rakı/şarap üretimi gibi tesisler bulunacakmış.
  • eski tekel arazisini (ki içinde tarihi şaraphane ve içki fabrikası olan bir yer) uygun bir fiyata aldıktan sonra, bu yapıların restorasyonu ayağına yanına götdelen diken firmanın (yeşil sermaye) eseri. güzelim izmir körfezi'nin içine eden yeni binalardan sadece bir tanesidir.

    uyarı: şuan bile yoğun saatlerde trafik o bölgede kilitlenir, sen bir de oraya yapılacak yeni binalardan sonrasını düşün. istanbul'u aramazsın. ayrıca bomonti falan yazdığına bakmayın, izmir'in tarlabaşı'sıdır.
  • bir acayip konumda inşa edilen yapı.

    1 milyon tl ödeyeceksiniz ve meles çayı'ndan gelen lağım kokusu eşliğinde; şaraphane diye anılan bölgede oturacaksınız. (2+1 için ortalama fiyat).

    yahu ben yakınından geçerken bile arabanın havalandırmasını dışarıdan hava gelmeyecek şekilde ayarlıyorum. insanlar üstüne para ödeyip yaşayacak; çalışacak orada. şaşırmamak elde değil.
  • ntv'nin reklam yaparcasına ana haber programında gösterdiği proje. öv öv biteremediler amk puhaha. artık projenin sahibi mi, patronu mu, müdürü mü bilemediğim kel beyfendinin ağzından "bence izmir bu anlamda, kazım beyfendiye de bir teşekkür borçludur" tarzı bir laf çıktı. siz kimsiniz ki size teşekkür edelim dedirtti açıkçası.

    haber linki
  • 2+1 için 800, 900, 1 falan gibi fiyatlar var sanırım... yani bu projeden yer alabilecek kadar paran varsa izmir'in her yerinde oturabilirsin. alsancak, karşıyaka, bostanlı, mavişehir, bornova... nerde oturmak istiyorsan...

    problem şu ki; o parayı verip de niye nerede olduğu bile belli olmayan bir yerde oturuyoruz? abicim orası halkapınar desen değil, sanayi desen değil, bayraklı desen yine değil... kaldı ki zaten bunların bile hiçbiri konut/ev semti de değil... normalde kimse buradan ev bakmaz... doğru-düzgün ev de yoktur zaten...

    ama işte: "mekanın ismi mahall bomonti... çok acayip şeyler yaptık hacı!" falan-filan deyince her şey siyahtan beyaza dönüyor. ya da bazı insanlara öyle görünüyor.
  • saçma sapan bir konumda ve gereksiz pahalı bir projedir.

    izmir'in bu bölgesinde yaşama fikri pek hoş değil çünkü oradan araç ile geçerken bile hızlıca geçip gidilmek ve çıkılmak istenen bir bölgedir.

    2+1 için 1 milyon tl fiyat çekiyorlar. bu para ile urla, foça, çeşme nerede isteniyor ise yaşanabilir ve körfezin o leş kokusu da alınmaz.

    gerçi bu addamlar da haklılar bir yerde, 30 senelik mavişehir'de bile daire fiyatları 600.000 ise bunlar bu da bu paraları isterler, lakin projenin konumu yanlış.
  • yıllardır bitmeyen inşaatı ile her yere reklam vermişler. uçuk fiyatları ile izmir in en leş yerinde gökdelen dikmek bravo. genelde yaşar ünv öğrencilerine kiralamak adına yatırımlık alan çok olur. ama orda oturulmaz yahu. o paraya izmir de şahane evler var. bomonti yazınca havalı duruyor tabi sanayinin ortasında yazsa kim alır.
    bide google yorumlara bakarsanız epey mağduru var bu inşaatın. (bkz: türkerler) inşaat yeni şehir hastanesine ağırlık verince bunu askıya almış anlaşılan
  • izmiri değiştirecek projelerden bir tanesi, klasik bir ev ve iş yeri konseptinden çok kültür ve sanat alanlarıyla bölgeyi geliştirecek peki ne bunlar derseniz doğuş grubunun d.ream ismindeki oluşumuyla anlaşılmış istanbul bomonti adanın aynısı izmir'de olacak (babylon,the populist vb.), tiyatro ve müze alanları olucak, eğer dedikleri gibi ücretsiz konser ve sinema gibi etkinliklerde yapılırsa aktifliği bitmez. halkapınar gibi toplu ulaşımın ve yer olarak merkezi olması etkinlikler için büyük avantaj.

    alsancak stadının arkasına 2( allsancak ve evora), halkapınar çevresine mahallbomonti hariç folkart vega ,megapol izmir,modda port ve medicana international hastanesi yapılıyor. atatürk stadının oraya dap izmir yapılıyor. konak'ta yüksek yapılaşmaya izin verilmediğinden ki çok mantıklı, yeni yapılarla birlikte halkapınar çevresi ve bayraklı yeni merkez oluyor.
hesabın var mı? giriş yap