sınırları olmayan bir şey.
coker abimizin dediği gibi de tek gereken ufak bi depik (madness is like gravity, all you need is a little push). burada önemli bir nokta mallık yapan adama direk mal diyemeyeceğimiz. mal olan mallık yapar fakat mallık yapan illa da mal değildir.
özellikle sözlük'e de bu bağlamda bakmak istiyorum. hiçbir zaman devlet dairesi gibi kimin ne yazdığını ''bana göre'' olan doğrularla yargılamadım, gönlünce saçmalayana gülüp geçtim. ama her şeyde olduğu gibi burada da bir sınır var. yine bunu neden yazdın diye sıkıştırmamak kaydıyla ''83729472'' başlığına ''bir sayı'', osurabilmek başlığına osurabilme durumu falan gibi zaten malum olan bir şeyi yazmayı ben ancak mallık olarak adlandırıyorum ve arkasındaki çabayı gerçekten anlayamıyorum.
yeni gelen 4329480482309 adet yazara ''x nesil yazar hoşgelmiş'' yazmak günde bir değişen karmanın tek tek sahiplerinin başlıklarına girilmesi vs. hepsi aynı türden hareketler. siz her ne kadar bu yaptığınıza gizemli havalar katarak ''bir araştırma peşindeyim'', ''hayatın anlamını araştırıyorum'' vs de deseniz
kadir inanır'ın futbolcu,
müjdat gezen'in de popcu olduğu ve babaları
hulusi kentmen'den gizlenmek için inşaa ettiği çakma labrotuvardan daha ciddi ve gerçekçi olmuyor bu yaptıklarınız.