• 4 alman hatunun otelde size asılıp sizinde onlara yüz vermemeniz hadisesi...
  • 3 ingiliz hatunun barda asilmasi ve sizin yuz vermemeniz.
    2 turk hatunun size asilmasi ve siz abaza oludunuz halde yine yuz vermemeniz. vs vs vs
    insanin kisiliginden kaynaklanan bu tur mevzuatlar hayatimizda cok fazla gozukmektedir.
  • yolda buldugu (olmaz ama), içinde 1 milyon dolar olan bavulu sahibine geri aide eden vatandaşın( bu olabilir) haklı gururuna verilen sıfat.
    (bkz: mallar surusu)
  • eger soz konusu geri verilen paranın miktarı 1 milyar törkiş lira olsaydı geri vermenin adı; erdem , fazilet, ahlak üçlüsünden birisi veya hepbiri olabilirdi ama 1 milyon doları kaybeden adamın bu parayı nasıl kazanmış olabilecegini dusununce (bkz: tuyu bitmemis yetimin hakkini yemek) paranin geri verilmesi dogrudan mal katagorisine girilmesine sebep olur.
  • sefillik.
  • eski sevgililinin gosterdigi davranislar sonucu hissettiginiz durum.
    (bkz: orospu olmak)
  • bir insanın 1 gün bile haberleşmeden duramadığı ikincil bir kişiden 15 gün ayrı kalabileceğini sanmak bu eylemin katmerli bir örneğini oluşturur.
  • mal isminden -lık yapım ekiyle türemiş yeni bir isimdir.

    http://www.youtube.com/watch?v=bitfzal8b20
  • sınırları olmayan bir şey.

    coker abimizin dediği gibi de tek gereken ufak bi depik (madness is like gravity, all you need is a little push). burada önemli bir nokta mallık yapan adama direk mal diyemeyeceğimiz. mal olan mallık yapar fakat mallık yapan illa da mal değildir.

    özellikle sözlük'e de bu bağlamda bakmak istiyorum. hiçbir zaman devlet dairesi gibi kimin ne yazdığını ''bana göre'' olan doğrularla yargılamadım, gönlünce saçmalayana gülüp geçtim. ama her şeyde olduğu gibi burada da bir sınır var. yine bunu neden yazdın diye sıkıştırmamak kaydıyla ''83729472'' başlığına ''bir sayı'', osurabilmek başlığına osurabilme durumu falan gibi zaten malum olan bir şeyi yazmayı ben ancak mallık olarak adlandırıyorum ve arkasındaki çabayı gerçekten anlayamıyorum.

    yeni gelen 4329480482309 adet yazara ''x nesil yazar hoşgelmiş'' yazmak günde bir değişen karmanın tek tek sahiplerinin başlıklarına girilmesi vs. hepsi aynı türden hareketler. siz her ne kadar bu yaptığınıza gizemli havalar katarak ''bir araştırma peşindeyim'', ''hayatın anlamını araştırıyorum'' vs de deseniz kadir inanır'ın futbolcu, müjdat gezen'in de popcu olduğu ve babaları hulusi kentmen'den gizlenmek için inşaa ettiği çakma labrotuvardan daha ciddi ve gerçekçi olmuyor bu yaptıklarınız.
hesabın var mı? giriş yap