• iyi parti'nin kısa vadede yerel seçimler için dokuz ay varken bir an evvel yapması gereken hamle. saadet partisi ile ittifak yapılırsa milliyetçi, muhafazakar ve tepkili seçmen rahatça saflara çekilir.
  • chp'de ankara da girerse oylar bölünüp aradan akp fırlayabilir, chp'nin başına ince gelirse zaten yavaş'ı direk rakip olarak ele alır kavgalı oldukları biliniyor.
  • geçen seçim kendisine oy verdim. seçim sonrası hakkımı sonuna kadar arayacağım diye milleti susturup olayı unutturdu. hiçbir şey de yapmadı.

    oyuma sahip çıkamayana oy yok.
  • siyasette iyi insan olmak yetmez aynı zamanda cesur ve güçlü olmanız gerekir. 2014'ten beri neredeyse 5 sene geçti. artık türkiye eski türkiye değil. yeni sistemde çok daha güçlü ve cesur olmanız lazım iktidarla mücadele için.

    garipbasci'nin dediği gibi yavaş, oylara sahip çıkamamıştır. sadece yasal itirazlarda bulunmakla yetinmiştir. ne bir eylem yapmış, organize etmiş, ne de sonrasında halka ümit verecek bir çalışmada bulunmuştur.

    yarın belediye başkanı olsa ve erdogan belediye başkanlarının birçok yetkisini merkezi hükümete bağlayacak olsa yine demeç vermekten öteye gidemez.
    artık eskiyen, zihnen emekliye ayrılmış insanlarda ısrar etmenin anlamı yok. yeni insanlar bulmak gerek diye düşünüyorum.

    not: istanbul'da yaşayan ve artık chp'ye oy vermeyecek biri.
  • şu zamanlarda chp'nin bizim adayımız diye açıklamaları ardı ardına gelirken mansur yavaş'ın henüz karar vermedim dedikten sonra halen olacağına inandığım şey.

    mansur yavaş'ın içinden geldiği oy haznesi ve ankara şartları düşünülünce chp'nin istanbul karşılığında dışarıdan desteklemesi en makul çözüm an itibariyle.

    melih gökçek mhp'den ankara adayı olmaz gibime geliyor. ancak olası ihtimalde süleyman soylu ankara'dan gösterilirse o zaman çarşı karışır. diğer adaylar kapatıp gitsinler mücadele etmeye gerek yok.
  • ittifak yapılmadıkça muhaletefin yine avucunu yalamasıyla sonuçlanacak bir diğer başarısız girişim olacak beyhude çaba.
  • eğer akp bir aday gösterirse, mhp melih gökçek'i, iyi parti de mansur yavaş'ı aday gösterirse chp'nin göstereceği kendi tabanını ikna edeceği bir aday ile ankara'yı çok rahat kazanabilir.
  • bir kere kazandı elinden aldılar. bir kere daha kazansa yine elinden alacaklar.
    yerel seçim akşamı içişleri bakanının ysk binasına girip ışıkları kapatıp ne yaptığı açıklanmalı. 15 milyonluk istanbul 5 saatte sayılırken 4 milyonluk ankara sabah 5 de bitiyor melihcim yine seçiliyor.
    hade len.
  • iyi partiden aday olursa chp'nin de destek vereceğini düşündüğü doğru kişidir.
    elinden ali cengiz ile alınan belediye başkanlığını unutmadık.
hesabın var mı? giriş yap