• 1985 hırvatistan doğumlu 2.01 boyundaki oyun kurucu.
    fenerbahçe ülker'in yeni transferi.
    http://fenerbahce.org/…08/detay.asp?contentid=19997
  • çubuklu forma altında ter dökecektir yeni sezonda.

    tanımayanlar daha iyi tanısın diye...
  • basketbol fundamental'i çok iyi, savunması ortalama, şut mekaniği ders gibi olan fenerbahçe ülker forveti. genç takım seviyelerinde nba olabileceği düşünülüyordu ancak forvet pozisyonu nba'da seçeneğin en bol olduğu pozisyon olduğu için pek şansı olamadı. bunda kendisinden beklenen maçı vurup geçme performansına hiçbir zaman sahip olamaması da sebep oldu. bir ara real madrid'de gördük onu ama istediği süreyi alamadı. (aynen velickovic gibi). şu anda 25 yaşında ve çok paralar kazanabilecek bir süper europlayer olmak için son şansı olabilir fenerbahçe ülker takımı. bugün trabzonspor maçını syrettim. çok istekli ve bu lige 1 numara büyük. bodiroga'vari bir iki şut feyki kol altından ileri doğru sıçrayarak şut gösterdi. ligin en değerli forveti olacaktır.
    edit: savunması ortalama demişim bok yemişim
  • son 2 günde fenerbahçe forması altında oynadığı iki maçı izledim tomas'ın ve bir konu özellikle dikkatimi çekti. skorer yönüne zaten cibona ve hırvat milli takımından aşinayız ancak bu adamın bu kadar iyi bir ribauntçu olduğu hiç gözüme çarpmamıştı daha önce. özellikle hücum ribauntlarında inanılmaz takipçi ve her topta eli var nerdeyse. semih ve ömer'i gönderen fenerbahçe'de artık guard'ların ve kısa forvetlerin ribaunt katkısına öncekinden daha fazla ihtiyaç var, oyunun bu alanına etkisi belki de skor katkısından daha kritik olabilir sezonun ilerleyen döneminde.
  • ruhunda bir mirsad türkcan yatan, göze direkt olarak çarpmayan ama yaptıkları ile fenerbahçe ülker için çok önemli bir katkı sağlayan basketbolcudur. 4 kasım 2010 regal barcelona fenerbahçe ülker maçının da yıldızıdır kendisi. hep böyle oynaması en önemli temennimiz elbette.
  • 4 kasım 2010 regal barcelona fenerbahçe ülker maçı'nı 12 sayı 6 ribaund 1 asist ile tamamlamıştır.
    hani baktığınız anda 12 sayı attı lan altı üstü diyebiliriz ama hem çok kritik üçlüğü hem de mickeal'e yaptığı savunma vs. çok iyiydi.
  • kritik anlarda sogukkanli durusunu korumasiyla iceman lakabini hakeden fenerbahce ulker oyuncusu
  • 4 kasım 2010 regal barcelona fenerbahçe ülker maçının son dakikalarındaki oyunu ile maçı fenerbahçe ülkere'e getirmiş basketbolcu.
  • hem savunmada görevini kusursuz yapıp hem de hücumda kritik anlarda sorumluluk alan, bunları yaparken de kapris namına hiç bir harekette bulunmayan her takıma lazım oyuncu. aldığı parayı sonuna kadar hakediyor.
  • savunma yönüyle inanılmaz gelişmiş, canla başla mücadele eden oyuncu. kendini oyunda hissettiği zaman eli iyidir, bir-iki maç öncesine kadar her euroleague maçında en az bir üçlük atmışlığı vardır. ayrıca kendi attığı şutlara güvenmez ve ribaund almak için potaya koşar. ki * bir oyuncunun da olması gereken budur, öyle atıp "zaten girer bu" edalarıyla geriye koşmak değildir. bu hareketin bir başka örneğini de ivana matovic'te görmek mümkündür, o da attığı şutun arkasından koşar. en has arkadaşı roko ukic'le daha uzun süre takımda kalmaları temennimdir. *
hesabın var mı? giriş yap