• kenan doğulu açıklaması.

    --- spoiler ---

    doğulu, eşine övgüler yağdırdı:"her sahnesi mükemmel.beren'in performansına bir kez daha hayran kaldım. onunla gurur duyuyorum. dünya çapında bir oyuncu. mehmet ile harika partner oldular."
    --- spoiler ---

    performans örnek 1

    performans örnek 2

    edit: 80 tane "mehmet günsür değil o" diye mesaj aldım. mehmet günsür kim amk? yerli dizi izleyecek kadar varoş değilim. hurriyet'te gördüğüm bi haberdi. güldürdü. burada paylaştım o kadar. bunları yolda görsem tanımam amq.

    haberi de şurada gördüm
  • "daha da sevişmeli sahne çekilirse 2. sezonda, açıkçası daha da güzel olur" diye devam etse iyi güleceğim açıklama.
  • ne var fikrini belirtmis?
    nasıl gavat erkek olunmuyor mesela deger verdigi sevdigi birini doverek mi? onu kiskanarak mi? kafese koyarak mi? birey olmasina izin vermeyerek mi? sahibiymis gibi dusunerek mi?
    tabi bunlari yapsa gavat, meric vs olmuyor kutsal bakis aciniza gore.

    isteyen istediğiyle her şeyi yaşar ister sanat için ister para karşılığı isterse özel hayatında karşılıklı rıza varsa sizi ilgilendiren bi durum yok rahatsız olmanız psikolojinizin bozuklugunu gosterir, kimse o ahlak namus vs ogretilmis kaliplarinizla yasamak zorunda degil o dar cerceveden bakmak zorunda da değil. adam eşinin projesi ile ilgili yorum yapmış kendi fikri sizin bakis aciniza ters yasayan biriyle iliski kurmayin kimseyi kendi dar pencerenizden bakmaya zorlamayin.

    hayır adam isterse yatak performansini daha cok begendim siz gormediniz ama eşimi çok mutlu ediyor bile diyebilir. kendi ilişkileri kendi tercihleri kendi dinamikleri.

    verdigim örneklere uç diyen, normali ortasi yok mu diye soran arkadaslar da fazla onlar da şunu anlasın herkesin normali farklidir, henuz bekaretin tartisildigi bu yuzden cinayetler işlenen bi toplumdayız, o insanlara gore normal olan seyler sana normal gelmiyor, sokakta el ele tutusmayi ayiplayan biri sana nasil garip geliyorsa senden daha açık görüşlü insanlara da sen öyle görünüyorsun. ve o insanlara gavat meric vs diyerek sığlığını belli ediyorsun.

    bu adama burda gavat diye sifat takanların cinsel veya psikolojik sorunları oldugu net, bunu da kadınlardan veya kadınları birey olarak gören insanlara klavyelerinden yansıtıyolar.

    edit:comarlar yobazlar anlamaz. herkesi en ufak hareketinden sifatlandiran geri zekalilar, vizyonsuzlar. bu entryden dolayi bile kufur eden primatlar.
  • kenan doğulu'nun konya ovası genişliğinde, meriç ırmağı uzunluğunda olm...
    allah akıl fikir versin ne diyeyim. beren saat'in gerçekten seviştiğini falan da düşünmüşsünüzdür şimdi.
    gerçi süleyman çakır için cenaze namazı kılanların ülkesinde yaşıyoruz, ne beklenir?
  • 'adamın karısı'... demiş bir tanesi. ne kadar okursanız okuyun, şu kafadaki ortadoğulu zihniyetten kurtulamıyorsunuz. sadece bir adama bağlı bir yaşam formu değil, bağımsız bir insan, kadın. bir meslek icra ediyor ve bu meslek için yaptığı rol konusunda hiç kimseye hesap vermek zorunda değil.

    karısının evden çıkacağı saate bile karar verenlerin anlamamasını belki de -üzücü de olsa- doğal karşılamak gerekiyor.

    edit: birden çok itiraz geldi 'adamın karısı' sözü konusunda, anlaşılmamış sanırım: kastettiğim karı koca olma ifade eden belirtili isim tamlaması değil. bunu aşan seviyede adama ait bir kadın olmayı ifade eden, birini diğerine sahip ve hakim kılmayı ifade eden kullanım. yoksa elbette medeni durumları ya da bunun farklı kelimelerle ifadesi değil.
  • herkesin hayatına kimse karışamaz. bana ne, sana ne, ona ne; bize ne, size ne, onlara ne.
  • buradan cesur yeni dünya’nın yazarı aldous huxley’in karşısında bir kez daha saygıyla eğiliyorum. bir insan bugünü ve geleceği ta 1930’lardan nasıl görebilmiş? bu nasıl vizyondur!
  • ben erkek halimle bu tür rollerde utanırdım eşimden, dostumdan, çocuğumdan...
    ama sanat işte, neylersin!...
  • türkiye şöyle böyle diye ağlayan ekşicilerin gerçek yüzlerini görebileceğiniz başlık. siz varken bu ülke hala nasıl bu kadar iyi durumda şaşırıyorum ve buradan acayip soğuyorum.

    kenan doğulu’nun bu gerizekalıların pis zihinlerine inat eşinin yanında olduğu açıklamalardır. kendisi olması gerektiği gibi bir eştir. saygı duyulasıdır.
hesabın var mı? giriş yap