• egosuna yenik düşmüş yazardır. mesajları kapamanın ne anlamı var? madem rahatsız oluyorsun yeşillenmesine aldırmazsın olur biter.
  • egoyla bağlantısını kuramayanın soğanın cücüğü kadar beyni vardır.
  • bunlardan biri de kanzuk adlı yazardır.

    geçen bir entrysi için fikir teatisinde bulunayım diye mesaj yazıp gönder'e tıkladım ama mesaj gitmedi. demek ki istemiyor fikir filan.
  • nazarimda iticilikte telefonu caldirip caldirip kapatan, gunaydin dediginde yuzune sigir gibi bakan ve sirada araya kaynayan insanlarla yarisabilir bunlar. altina yorum yazilamayan youtube videosu gibidirler. adama yazdiklari ile ilgili soru sormak, fikrini belirtmek istersen ulasabilme ihtimalin yoktur.

    hadi facebookta ve benzeri sosyal medya kanallarinda tanimadiginiz insanlardan "naber tanisak mi" ya da eski sevgililerinizden "allah belani versin neriman" tipi mesajlar almama isteginizi anliyorum ama eksisozlukte bugune kadar bana gelen mesajlarin buyuk yogunlugu sunlardan olusuyor:
    - yazdiklarimdan biri sevildiyse agzina saglik, klavyene saglik yorumlari
    - yazdiklarimdan birinin uzerine gelen sorular (ornegin doktora konusunda yazdiysam, surecle ilgili sorular)
    - yazdiklarimdan biri yanlissa gelen duzeltmeler.

    dolayisiyla neyin engellenmeye calistigini anlamakta zorluk cekiyorum.
  • ekşi sözlükte sadece form validasyonu yapıldığını düşünüp mesaj atmaya çalıştım bir tanesine.

    ssg backend validasyonunu da yapmış. bunu yaparsanız "mesajınız iletilirken bir hata oluştu" uyarısıyla karşılaşıyorsunuz.
  • simariklik olarak algiladigim davranışa sahip yazar.ama tabi sormak lazım neden diye.belki haklı gerekçeleri mevcuttur.ama iletişim önemli.insanlar engelleri kaldırsa daha güzel olmaz mı.
  • mesaj yazıp küfür eden ama alacağı cevabı duymak istemeyen zavallıdır.
    az önce başıma geldi. am*k çaylağı demiş. kendisine buradan cevap vermek isterim yazdığı küfüre karşılık olarak : ...dedi hem laz hem hamsi nasıl yapılacağını dahi bilmeden. zavallılık prim yapıyorsa demek.

    edit:imla
  • birkaç gün içerisinde dahil olacağım grup. saçma sapan mesajlardan çok sıkıldım sözlük. yazdığım herhangi bir şey için insanlarla iletişime geçmek çok yorucu. asıl sebep mi? o kadar çok seviyesiz ve iqsu düşük var ki. katlanamıyorum aq. ya hakaret ya da yavşama. sizle mi uğraşacağım lan. kafa dağıtmaya giriyorum, kafamı üç katı sikiyorsunuz. ben entry okuyup eğlenmeye giriyorum, siz her yazılana muhalefet olup üşenmeden mesaj atıyorsunuz. atma kardeşim. başlığa tıkla. ne yazacaksan yaz. gönder’e bas. bu kadar. ne kadar işsizsiniz amına koyayım. bu yazara mesaj gönderilememektedir. mesaj göndermeyin. asosyalim ben.
  • kimi zaman mesaj atılamıyor olduğunun farkında olmayan yazardır ki bunu size cevaplanamayacak sorular içeren mesajlar atmalarından anlarız zaman zaman.
    gardeş, sana mesaj atılamıyor. evet evet, biraz önce soru soran, sen.
  • "mesaj atmak" gibi bir kaypaklık içinde olmasını şahsen sindiremediğim yazar.

    madem böyle bir opsiyona maruz kalmak istemiyorsun, o zaman az delikanlı/omurgalı olacaksın.
hesabın var mı? giriş yap