• pera'daki sirin meyhane.. mezeleri lezizdir..

    http://www.mezze.com.tr/index.html
  • asmalımescit'te meşrutiyet caddesi üzerinde yer alan ufak ama muazzam tatları olan bir meyhane.

    menüsü sabit olmadığı için her gittiğinizde farklı tatlar ile karşılaşabiliyorsunuz. dolayısı ile sağdan soldan şu çok güzeldi, bu böyle muazzamdı diye duyduğunuz yemekleri gittiğinizde bulamamanız kuvvetle muhtemel. ancak o günkü menüden de gayet memnun kalacağınızı temin edebilirim. çünkü taze malzemelerle kolay kolay hiç bir yerde bulamayacağınız değişik mezeler hazırlıyorlar.

    müşterilerinin büyük bir kısmını turistler oluşturmaktadır. o konuda da tripadvisor'a duacıdırlar. turistlerden aylar sonrasına rezervasyon alabiliyorlar.

    bir iki sene içerisinde urla'ya taşınmaları gündemde imiş. fırsat varken kapanmadan çokça gitmek lazım.
  • ucuz olmayan ama aldigi parayi kurusu kurusuna hak eden mekanlardan. mezeler, ana yemekler, tatlilar hepsi sahane ve en onemlisi baska yerlerde kolay kolay rastlayamayacaginiz turden ve lezzetten.

    mekan buyuk degil ve turistler arasinda da biliniyor epey, o yuzden cikarken "turist sezonuna giriyoruz, bir daha gelmek istediginizde 10 gun oncesinden rezervasyon yaptirmayi aman unutmayin" uyarisi aldik kendilerinden. aklinizda olsun.
  • şef gençay üçok ne zaman önünden geçsem bir yandan müşterilerle sohbet ederken diğer yandan rakısını yudumlardı, lemon tree'den ayrılmış, umarım onun muhteşem lezzetleri bozulmadan servis ediliyordur.
  • evet sıkı bir mekan. kurucusu gencay bey şu an orada değil, bildiğim kadarıyla iran'da mesleğini icra ediyor, ama onun oluşturduğu menü sunulmaya devam ediyor. açıkçası mezelerden ne yesem güzeldi. çok ucuz olduğunu söyleyemem ama abartmadan takılırsanız sorun olmaz ve verdiğimiz her kuruşa değer.
hesabın var mı? giriş yap