• microsoft'un hem kablolu hem kablosuz kullanıma imkan tanıyan 4000dpi hassaslık ve bluetrack teknolojisiyle 13,000fps tarama hızına sahip oyuncu faresi.
  • bir süredir kullandığım mouse. genel olarak çok memnunum. şarjı gayet uzun ömürlü, bağlantı problemi hiç yaşamadım. malzeme kalitesi gayet iyi, herhangi bir yalamalık veya tuşlarda esneme ile falan karşılaşmadım. tekerin hissiyatı biraz problemli, sanıyorum o şans işi; size iyisi de denk gelebilir kötüsü de. sidewinder x5'e göre yan tuşlar daha iyi olmuş, ortalarında hafif bir oyuk var ve baş parmağınızı aşağı yukarı oynatarak rahatça tuşlara basabiliyorsunuz.

    ancak, almayı düşünebilecek suser'lar için önemli bir noktaya değinmek istiyorum.

    mouse'umuz ne yazık ki kumaş yüzeylerde çalışmıyor. evet, yere göğe sığdırılamayan, "camda bile çalışır" denen bluetrack teknolojisi kumaş yüzeylerde su koyveriyor. çalışıyor çalışmasına, fakat inanılmaz atlamalar ve zıplamalar yapıyor. bu yüzden, mouse'la birlikte hakkını verecek sağlam bir mouse pad almanızı öneririm, mümkünse şöyle alüminyum yüzeylilerden falan. bende cybersnipa aluminium mouse pad bulunuyor, ortalama bir pad fakat gayet memnunum. mouse'la birlikte gelen üç çeşit ayaktan size uygun olanını bulup mutlu mesut yaşayabilirsiniz.

    toplamak gerekirse, gayet iyi bir ürün. verilen parayı hak ettiğini söyleyebiliriz.
  • gün itibariyle birlikteliğimizi sonlandırdığım mouse. parça kalitesi ve ergonomi bakımından sıkıntı çekmedim. fakat özellikle wireless frekans çakışmaları, ayak kalitesizliği nedenli yumuşak kayma hissi eksikliği ve bluetrack'e zemin beğendirememe gibi sorunlardan sonra kendisiyle vedalaşmak zorunda kaldım. neticede; teknik konulardaki bazı -ancak önemli- yetersizlikleri dolayısıyla fiyatını hak etmediğine karar verdiğim bir mouse.

    kendisinden daha ucuz ama çok daha başarılı bir mouse için (bkz: logitech g9x laser mouse)
  • kumaşta denemediğim (zaten ne işim olur benim kumaşta) ama diğer zeminlerde gayet iyi çalışan mouse'dur. şarjdayken kullanabilmenize olanak sağlar. ama ben hızlı şarj özellikli şarj aletinde şarj edeyim diye pili çıkardım ve takmayı unutup, açtım mouse'u. ardından şarj kablosunu bağlayarak kullandım ve evet pilsiz çalıştı. bu da böyle bir özelliği.
hesabın var mı? giriş yap